Un jaf spectaculos petrecut la începutul anului trecut înntr-un cartier select din orașul ilfovean Voluntari s-a lăsat cu trei arestări, zilele trecute. Tâlharii au acționat la pont, reușind să fure un sac în care se aflau 240.000 de lei.


Păgubitul este patronul lanțului de benzinării „Carbogaz”, Gheorghe Șerban. Tâlharii aveau informația că acesta va ieși din locuință cu o sumă importanetă de bani. Au urmărit orice mișcare timp de câteva ore și munca le-a fost ”răsplătită”. Din vila omului de afaceri a ieșit unul din oamenii săi de încredere, având în mână un săculeț.

Cum s-a petrecut jaful       

Totul s-a petrecut pe 26 ianuarie, scrie gandul.ro. Mai întâi, unul dintre tâlhari s-a apropiat de bărbatul care avea plasa cu bani asupra sa și l-a întrebat ceva. În următoarea secundă l-a și  lovit. Deși era căzut la pământ, omul a ținut cu disperare de plasa cu bani, dar agresorul i-a smuls-o, victima rămânând în mână doar cu mânerele sacoșei. Atacatorul s-a urcat imediat într-un autoturism, al cărui șofer îl aștepta cu motorul pornit și care a demarat în trombă. Furaseră aproximativ 240.000 lei.

După mai bine de două luni, munca anchetatorilor a dat roade. Trei indivizi, cunoscuți în lumea interlopă din cartierul bucureștean Giulești, au fost ridicați de acasă, săptămâna trecută, de judiciariștii ilfoveni, după ce anchetatorii au probat că aceștia sunt autorii jaf comis, la începutul anului, în cartierul Pipera.

Este vorba despre trei membri ai  clanului Șerif, în frunte cu unul dintre lideri, cunoscut în lumea interlopă sub numele de Expres Negru. Clanul este cunoscut atât pentru infracțiuni comise cu violență, cât și pentru spargeri de locuințe. În urma perchezițiilor din locuințele acestora, au fost ridicate mai multe sume în lei, euro și lire sterline, totalizând 30.000 de lei.  

 

Citește și:

 

Jaf ca în filme în Dâmbovița. Hoții au prădat o mașină de curierat în plină zi

 

Un curier din Hunedoara a alertat poliția că a fost tâlhărit. În realitate, înscenase furtul unei sume mari de bani

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: