Patru persoane au fost rănite într-un accident pe DN2, în judeţul Ialomiţa. Mașinile au fost distruse

Ultima actualizare:

    Accident grav pe DN2, în IalomițaFoto News.ro
Accident grav pe DN2, în IalomițaFoto News.ro

Patru persoane au fost grav rănite duminică, 15 decembrie, în urma unui accident rutier produs între două autoturisme, în apropierea localităţile Sineşti şi Moviliţa, din judeţul Ialomiţa.

Potrivit ISU Ialomiţa, accidentul s a produs în jurul orei 5.00, pe DN 2 E 85. Două autoturisme s-au ciocnit frontal, impactul fiind atât de puternic incat ambele autovehicule au fost complet distruse, iar piese din ele au fost aruncate zeci de metri.În urma coliziunii, patru oameni au fost grav răniţi, unul fiind încarcerat, potrvit news.ro."Am intervenit de urgenţă cu forţe şi mijloace de intervenţie de la Detaşamentul de Pompieri Urziceni cu o autospecială de stins incendii, o maşină de descarcerare şi un echipaj  SMURD, încadrate cu 11 subofiţeri şi o ambulanţă  SAJ. Din primele informaţii , în urma  accidentului au rezultat  4 victime adulte, din care una a fost descarcerată. Sunt conştiente, în prezent monitorizate de echipajele de la locul intervenţiei.Traficul este blocat pe ambele sensuri.", a transmis ISU după accident.

Una dintre victime a fost preluată de echipajul SAJ şi transportată la Spitalul Pantelimon din Bucureşti, două au fost preluate de o altă ambulanţă venită în sprijin şi au fost transportate la spitalul din Urziceni. Cea de a patra victimă a fost preluată de echipajul SMURD şi transportată tot la spitalul din Urziceni. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net