Paula Iacob, dată afară din casă! Motivul este incredibil

Ultima actualizare:

    Paula Iacob şi-a amintit cu tristeţe de anii copilărieiFoto Click!
Paula Iacob şi-a amintit cu tristeţe de anii copilărieiFoto Click!

Avocata Paula Iacob (82 de ani) a avut parte, în copilărie, de momente mai puţin fericite atunci când părinţii ei au preferat să o trimită să înveţe la internat, deşi locuiau în Bucureşti.

Paula Iacob este, în prezent, unul dintre cei mai apreciaţi avocaţi de la noi din ţară. Aceasta nu a avut, însă, o copilărie lipsită de griji.

Paula Iacob a fost "gonită" din casă, în copilărie

Paula Iacob are o poveste de viaţă care ar face deliciul multor scenarişti de filme
Paula Iacob are o poveste de viaţă care ar face deliciul multor scenarişti de filme

Invitată fiind la o emisiune tv, Paula Iacob a mărturisit cum, în clasele primare, a fost nevoită să înveţe la internat. Părinţii ei au luat această hotărâre din cauza faptului că Paula Iacob era, pe atunci, un copil cu adevărat năzdrăvan.

"Părinţii mei au avut grijă să mă educe, să mă dea «internă», ceea ce unora li s-a părut ciudat la acea vreme. Ai un singur copil, stai în Bucureşti şi... dai copilul la internat. Dar tata a spus că sunt prea răsfăţată şi atunci e normal să merg la internat şi să învăţ acolo, să mă port cum trebuie. Era un internat german cu călugăriţe catolice, în aşa fel încât eu chiar am vrut, la un moment dat, să trec la catolicism, dar atunci am aflat că nu eram botezată. Aveam 12 ani", a povestit Paula Iacob, emoţionată, în cadrul emisiunii "Dincolo de aparenţe", de la Antena Stars, emisiune prezentată de Florentina Fântânaru.

Paula Iacob şi-a adorat tatăl, deşi era un tip critic

Paula Iacob a dezvăluit că şi-a iubit enorm tatăl, deşi era foarte dur cu ea. Cu toate acestea, avocata a reuşit să îl facă pe părintele ei să fie mândru de ea atunci când a plecat la facultate, la vârsta de 16 ani.

"Eu l-am adorat pe tatăl meu. El nu a mai vrut un copil pentru că spunea că eu voi suferi. A fost foarte strict cu mine. Nu mă lăsa nici să merg cu patinele, pentru că, spunea el, că aveam doar picioarele frumoase, în rest nu am nimic frumos. În cele din urmă, nu i-a venit să creadă că, la 16 ani, eu am devenit deja studentă", a mai mărturisit Paula Iacob, la "Dincolo de aparenţe".

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net