Pe 28 mai este Noaptea Literaturii Europene în Capitală

Ultima actualizare:

    Salonul Internaţional de Carte Bookfest se va desfăşura în Bucureşti între 28 mai şi 1 iunie
Salonul Internaţional de Carte Bookfest se va desfăşura în Bucureşti între 28 mai şi 1 iunie

Evenimentul Noaptea Literaturii Europene va avea loc pe 28 mai, 13 ţări dându-şi întâlnire în şase spaţii primitoare din Capitală, unde publicul este invitat să asiste la lecturi şi spectacole care vor pune în valoare texte traduse în limba română ale unor autori importanţi de pe continent.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Institutul Cultural Român, pe 28 mai, între orele 19.00 - 23.30, în inima unei zone pline de farmec din centrul Bucureştiului, 13 ţări europene îşi dau întâlnire cu publicul cititor la a treia ediţie a Nopţii Literaturii Europene.

În prima zi a Salonului Internaţional de Carte Bookfest (28 mai - 1 iunie), Noaptea Literaturii Europene va fi găzduită la ceas de seară de şase locuri deosebit de primitoare: Aiurart, Foişorul de Foc, Godot la Şcoală, Casa Mătăsari, Modelier şi Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică (UNATC).

Bookfest 2014
Bookfest 2014

Lecturile şi spectacolele vor avea loc în cele şase locuri în paralel, la fiecare 45 de minute, în intervalul orar 19.00 - 23.30. Publicul este invitat să circule de la un loc la altul şi să asiste la cât mai multe evenimente. Harta şi programul Nopţii Literaturii Europene la Bucureşti sunt disponibile pe site-urile organizatorilor şi pe pagina: facebook.com/NoapteaLiteraturiiEuropene.

Accesul la evenimente este liber

Noaptea Literaturii Europene este un proiect al clusterului EUNIC Bucureşti (Reţeaua Europeană a Institutelor Culturale Naţionale), coordonat în 2014 de Delegaţia Valonia-Bruxelles, şi organizat de Forumul Cultural Austriac, Centrul Ceh, Goethe-Institut, Fundaţia Culturală Greacă, Institutul Italian de Cultură "Vito Grasso", British Council, Institutul Polonez, Camões - Instituto da Cooperação e da Língua/ Ambasada Portugaliei în România, Institutul Cultural Român, Institutul Cervantes, Institutul Balassi - Institutul Maghiar din Bucureşti şi Delegaţia Valonia-Bruxelles.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net