Pe ce bogătaş a pus mâna românul căsătorit cu preotul englez

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Telenovelele pălesc în faţa acestei poveşti de amor, care a făcut înconjurul lumii, şi care îi are ca protagonişti pe românul Florin Marin de la Vişina şi pe fostul preot anglican, Philip Clements. Nici bine nu s-au despărţit cei doi, căci Florinel s-a reorientat şi a făcut-o bine: acum se iubeşte cu un afacerist spaniol, putred de bogat.

Povestea dintre Florin Marin (24 de ani) și fostul preot britanic în vârstă de 79 de ani, pe nume Philip Clements, revine în atenţie cu noi întâmplări, la fel de “picante” ca şi cele de până acum. Tânărul român, originar din comuna dâmbovițeană Vișina, i-a pus inima pe jar bătrânului, astfel încât acesta nu doar că l-a luat de soț, ci i-a cumpărat și un apartament cu trei camere, în valoare de 100.000 de euro, în București. Aici au locuit până săptămâna trecută, când au hotărât să se despartă definitiv. Motivele? Soțul în vârstă ar fi fost prea gelos și l-ar fi altoit pe parteren cu un pumn în coaste și două palme peste ochi, pentru că dormea prea mult.

simeon stalpnicul png

La ora actuală, bătrânelul izgonit de consortul său se află în Anglia și locuiește, din milă, într-o casă de protocol a bisericii, iar Florinel de la Vișina gustă viaţa din plin, prin Spania. Acolo se află de câteva zile, dar nu în vacanță, ci pentru că și-a găsit un nou iubit. ”Așa este. M-am cuplat, păi ce dracu’ să fac, să stau singur la vârsta mea?! Îl cheamă Jeronimo Jesus de Vega, este spaniol, are 48 de ani, a fost căsătorit cu o româncă, cu care are o fetiță de 13 ani, însă a divorțat după ce și-a dat seama că-i plac bărbații. El mi-a scris pe Facebook după ce a aflat că m-am despărțit de Philip și mi-a zis că vrea să mă cunoască. I-am spus să cumpere biletele de avion, că doar nu era să mă duc pe banii mei. M-a așteptat la aeroport cu trandafiri albi, m-a surprins plăcut. După aceea, ne-am dus într-un club de gay din Alicante, am băut gin tonic și am plecat la el acasă. Am dormit împreună. Are trei restaurante și și-a luat teren să construiască un bloc. Nu l-a deranjat că mie îmi plac banii, eu i-am spus pe față, de ce să mint? Mi-a luat imediat ultimul model de Iphone. I-am zis: <bagă aici, la poșetă>”, a povestit Florin Marin pentru Click!


    Florin Marin, alături de Philip Clements, pe vremea când erau fericiți împreunăfoto: arhivă personală
Florin Marin, alături de Philip Clements, pe vremea când erau fericiți împreunăfoto: arhivă personală

“Nu l-a deranjat că mie îmi plac banii, i-am spus pe față”

Tânărul fără BAC, dar expert în ”școala vieții”, l-a îmbrobodit bine pe spaniol, astfel încât acesta s-a îndrăgostit-lulea și vrea să vină și prin România, să cunoască țara de baștină a iubitului. ”M-a plăcut, pentru că sunt aranjat tot timpul la haine, coafat, nu am burtă. Mănânc puțin, că-mi place să am siluetă și să mă ia bărbatul în brațe. Săptămâna viitoare cred că vin cu Jeronimo prin România. Vrea să mă cunoască mai bine. Nu știu ce relație vom avea, însă eu sunt liniștit, pentru că soțul meu mi-a dat mesaj zilele trecute și mi-a spus că pot să-mi găsesc pe altcineva”, ne-a mai spus Florinel de la Vișina. Și, fostul preotul nu doar că i-a dat liber să se bucure de viață, dar i-a dat și o pâine, căci Florin Marin și-a închiriat apartamentul de lux și încasează lunar 600 de euro. Despre divorţ nu au discutat încă toate detaliile, dar acestea nici nu-l prea interesează pe Florinel: “Eu nu am bani de divorţ, să facă el ce-o vrea”.

Click! spune

Reverendul Philip Clements a fost preot paroh în Eastry, Kent. Cei doi şi-au mărturisit, legal, dragostea în faţa camerelor de filmat. Nunta a avut loc pe 25 aprilie, iar petrecerea s-a ţinut într-un pub din Anglia.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net