Pe el l-ați ales!? Un consilier ALDE, filmat cum l-a bătut pe un tânăr

Ultima actualizare:

    Consilierul local Romeo Rasdan a bătut un tânărFoto: Facebook
Consilierul local Romeo Rasdan a bătut un tânărFoto: Facebook

Un consilier ALDE din comuna Chiajna (județul Ilfov) l-a bătut cu bestialitate pe un adolescent. Motivul? Romeo Rasdan voia să-l convingă pe tânăr să renunțe la o garanție de 300 de euro depusă pentru închiriera unui apartament.

Proprietarii unui apartament din Chiajna au vrut să-și evacueze chiriașii cu forța. Până la urmă, tinerii care locuiau cu chirie în acel imobil au acceptat să predea casa în schimbul a 300 de euro, bani dați ca și garanție proprietarului înainte să se mute. Proprietarii nu au vrut să audă de așa ceva. Au chemat întăriri, iar la fața locului a ajuns și Romeo Rasdan, consilier ALDE. 

Nici nu dăduse bine ochii cu chiriașii căci Rasdan a început să-i înjure ca la ușa cortului. Înfuriat pentru că era filmat, Rasdan a tăbărât cu pumnii și picioarele. . ”Trebuia să primim 300 de euro pe care i-am lăsat ca şi garanţie şi uite răspunsul. Nu ne primim banii pentru că trebuie să plătească ei menajeră de 400 de lei, trebuie să cureţe canapelele care costă 600 de lei (după spusele acestor DOMNI. Tudor Bogdan şi Tudor Mădălina). (...) Ne-au scos haine, trolere şi tot felul pe scara blocului ca să fim forţaţi să plecăm. În concluzie, am fost forţaţi să plecăm după ce am fost loviţi, îmbrânciţi, zgâriaţi şi cu telefonul spart. Mulţumim că ne-aţi fost gazde!”, a scris pe Facebook Daniel Gurbet, tânărul agresat de consilierul bătăuş.

Citeste mai mult: adev.ro/ouixit

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net