Un pedofil din Brăila tocmai eliberat din închisoare a încercat, miercuri seară (5 iunie), să agreseze sexual un băiat de opt ani. Incidentul s-a produs în scara unui bloc din Brăila. Copilul a scăpat după ce mai mulţi vecini au intervenit şi l-au imobilizat pe agresor până la sosirea Poliţiei.


Pedofilul tocmai fusese eliberat din închisoare, dar va ajunge urgent înapoi după ce a fost prins în timp ce încerca să molesteze sexual un copil de 8 ani, în scara unui bloc din Brăila. Bărbatul a fost reţinut, scrie adevarul.ro.

Pedofil prins în timp ce voia să molesteze sexual un copil

Incidentul s-a petrecut miercuri seară (5 iunie), în zona Viziru a municipiului Brăila. Pedofilul a fost surprins de un locatar, care a sunat la 112. Până la sosirea poliţiştilor, locatarii au reuşit să-l imobilizeze pe prădătorul sexual. Are 36 de ani şi se numeşte Augustel Dumitrel Şerban.

După cum a povestit unchiul băiatului, cel mic se juca cu mingea la perete şi bărbatul i-a zis să dea o pasă. Avea însă alte intenţii, astfel că l-a dus pe micuţ în scara blocului. Individul a încercat să fugă şi, la un moment dat, a intrat într-un atelier de tâmplărie, unde a spus că ar fi venit să se angajeze.  Acolo, a luat o şurubelniţă şi s-a apucat să îi ameninţe pe oameni. A fost pus la pământ şi ţinut de locatarii din zonă până la intervenţia poliţiştilor, scrie adevaruil.ro.

Bărbatul acuzat de tentativă de viol asupra unui minor se numeşte Augustel Dumitrel Şerban, are 36 de ani şi a fost eliberat recent din închisoare, unde a ispăşit o pedeapsă de un an şi jumătate, după ce, la sfârşitul anului 2017, a fost prins în timp ce agresa doi copii (de 9 şi 11 ani) în Brăila.  Aceasta nu a fost singura condamnare a brăileanului, care a mai fost în penitenciar pentru viol asupra unui minor, act sexual cu un minor sau furt.

Având în vedere expertizele psihiatrice din cazurile precedente în care a fost implicat, este posibil ca el să fie internat, sub escortă, la psihiatrie, pentru tratament specializat.

Citește și 

Poliţistul-pedofil a mărturisit: «I-am mângâiat şi i-am pupat»

Au violat o femeie până când au ucis-o

 
 
Loading...