Penitenciarul Rahova a aprobat cererea lui Radu Mazăre de a se cununa cu iubita sa, Roxana Mihalache. Data urmează să fie fixată în funcție de disponibilitatea Primăriei Sectorului .


Fratele fostului primar al Constanței, MIhai Mazăre, a fost cel care a făcut anunțul. Radu Mazăre a fost informat miercuri la prânz (19 iunie) că solicitarea i-a fost acceptată.

„Ei au aprobat să se poată ține ceremonia, data va fi fixată în funcție de disponibilitatea Primăriei Sectorului 5, când vor avea ei disponibil un ofițer de stare civilă”, a declarat Mihai Mazăre pentru Mediafax

Până să fie arestat, Radu Mazăre o ducea bine în Madagascar, alături de iubita lui. El și Roxana Mihalache trăiau o viață de lux. Au stat acolo mai bine de un an și au condus împreună un complex turistic. Roxana Mihalache este managerul general al resortului. Cei doi se iubesc de mai bine de 18 ani, iar ea a abandonat o carieră de model pentru el. 

roxana-mihalache.jpg

Roxana Mihalache
Roxana Mihalache
Foto: Arhiva personală

Doar 10 persoane pot participa la cununie

Conform legii, numărul maxim de persoane care poate participa la un astfel de eveniment este de 10.

„Familiile și atât. Și nu ajung toți membrii doritori”, a adăugat fratele fostului primar. O comisie a Penitenciarului Rahova a decis, după ce ce s-a încheiat perioada de carantină pentru Radu Mazăre, ca fostul primar al Constanței să rămână în această unitate de detenție, în regim închis, până în anul 2021. Mazăre stă în celulă cu trei persoane, doi cetățeni de origine turcă și un român.

 

 

Citește și

Cine e și cum arată iubita lui Radu Mazăre. «Fiecare zi e tristă fără el»

Cum arată fiul lui Radu Mazăre. Răducu a împlinit vârsta de 25 de ani

 

Loading...