Pensionar din Oradea, condamnat la 13 ani închisoare după ce a răpit și agresat o fetiță de 12 ani

Ultima actualizare:

Pensionarul din Oradea care a gresat sexual o fetiță de 12 ani, după ce a răpit-o de pe stradă, și-a primit pedeapsa. Magistrații au decis ca bărbatul în vârstă de 66 de ani să stea după gratii 13 ani.

Dan M., a fost trimis în judecată pentru lipsire de libertate în mod ilegal și agresiune sexuală, după ce, în primăvara acestui an, a răpit de pe stradă o copilă de 12 ani, a dus-o cu forţa până la el acasă și a agresat-o sexual. Fata a scăpat, iar pensionarul a fost prins pe 5 mai, conform ebihoreanul.ro.

Miercuri, instanța a decis ca Judecătoria Oradea a decis ca agresorul să fie condamnat la 10 ani de închisoare pentru lipsire de libertate în mod ilegal și la 9 ani pentru agresiune sexuală. Pedepsele au fost contopite, iar bărbatul ar urma să petreacă după gratii 13 ani de închisoare. Sentința nu este definitivă.

Totodată, inculpatul are interdicția de a comunica în orice fel cu victima, timp de 5 ani după executarea pedepsei principale.

A târât-o pe fetiță până la el acasă  

Bărbatul a acostat-o pe fata de 12 ani în după-amiaza zilei de 3 mai, cerându-i să-l însoțească, în timp ce aceasta stătea la o trecere de pietoni. Pentru că nu a convins-o, a dus-o cu forța până la o casă din apropiere, unde a sărutat-o pe gură, „după care a strâns-o de sâni, fără voia acesteia”, conform procurorilor. Fata a reușit să scape, iar agresorul a fost prins două zile mai târziu.

Individul le-a spus anchetatorilor că „fata s-ar putea să fie o curvuliţă întrucât umblă într-o zonă rău famată şi ar fi prost dacă n-ar profita de această ocazie”. El a susținut că fetiţa i-ar fi spus că are 19 ani. Însă, imaginile surprinse de camerele de supraveghere au arătat că fetița a fost târâtă până la casa bărbatului.

Agresorul trăiește singur, nu are copii și este divorțat de peste 30 de ani. 

Citește și: 

Fetiţă violată timp de doi ani. Femeia care o avea în grijă îi arăta cum se face

Bărbații care au violat o fetiță de 10 ani din Brăila, reținuți! A fost o răzbunare între familii?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net