Pentru ea a vrut să divorţeze miliardarul Puiu Popoviciu

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Înaltă, blondă, foarte subţirică şi posesoare a unei maşini de fiţe. Click! a surprins-o zilele trecute, prin Bucureşti, pe femeia care i-a sucit minţile miliardarului Puiu Popoviciu.

Omul de afaceri de 51 de ani a fost la un pas să pună punct unei căsnicii de peste 29 de ani din pricina mult mai tinerei Dorothy Constantin. Fotoreporterii Click! au surprins-o recent pe patroana magazinului de lux "Victoria 46" din Bucureşti plecând spre serviciu, la volanul unei super-maşini.

Tânăra conduce un Porche Panamera, o super-limuzină care costă în jur de 140.000 de euro. Dorothy, pe care prietenii lui Popoviciu o numesc „o tânără investitoare", a vorbit non-stop la telefonul mobil şi a fost numai un zâmbet.

Iubita miliardarului nu pare foarte afecată de faptul că Popoviciu a renunţat la ideea de a divorţa. Gurile rele spun că cei doi ar fi combinaţi de ani buni, dar abia în septembrie 2011 Popoviciu s-a decis să depună cererea de divorţ. Se hotărâse să încheie oficial socotelile cu soţia sa, Doina Nadia, pentru a-şi vedea liniştit de viaţă alături de Dorothy.

Surpriză însă, la jumătatea lui februarie 2012: miliardarul şi soţia sa au cerut Judecătoriei Sectorului 1 suspendarea procesului de divorţ. Până acum, nu s-a depus recurs, aşa că procesul este suspendat. Conform topului Forbes, Puiu Popoviciu are o avere estimată la 400-420 de milioane de euro.

Este omul de afaceri care a adus în România mărci de renume, ca Ikea, Pizza Hut sau KFC. Cel mai valoros proiect al său este proiectul imobiliar Băneasa (care cuprinde Băneasa Shopping City, Carrefour şi Bricostore).

Nevasta stă la New York

Doina Nadia (52 de ani) şi Gabriel Aurel Popoviciu (52 de ani) sunt căsătoriţi de peste 30 de ani şi au împreună o fată, pe Doina Gabriela, de 28 ani, care locuieşte împreună cu mama ei la New York.

Căsătoria cu Doina l-a transformat pe Popoviciu într-un răsfăţat al regimului comunist, nu de alta, dar devenise ginerele lui Ion Dincă, fost prim-viceprim-ministru în ultimul guvern comunist din România.

Dincă a fost poreclit „Te-leagă" pentru numeroasele arestări pe care le comanda. După Revoluţie, Dincă a stat închis cinci ani la Jilava. A murit în 2007.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net