Pepe a „înnebunit” 500 de femei, de Mărţişor! Află cum

Ultima actualizare:
Spectatoarele au dansat pe muzica artistului latino
Spectatoarele au dansat pe muzica artistului latino

Latino loverul Pepe a fost oaspete de vază al Primăriei Municipiului Bucureşti, instituţie care a organizat vineri un eveniment dedicat femeilor cu ocazia zilei de 1 martie. Artistul a susţinut un concert în faţa a 500 de femei care provin din familii nevoiaşe şi a fost aplaudat la scenă deschisă.

Îi fredonează melodiile, îl ştiu de la televizor, dar nu-l văzuseră niciodată „pe viu”. Circa 500 de femei care provin din familii nevoiaşe din Capitală, dar şi copiii găzduiţi în centrele de plasament din Capitală, l-au putut asculta pe artistul latino, care a susţinut un recital live. Evenimentul a avut loc vineri în curtea Palatelor Brâncoveneşti de la Mogoşoaia, graţie iniţiativei Direcţiei de Protecţie Socială a Municipiului Bucureşti (DGASMB). Reprezentanţii instituţiei au vrut să facă o surpriză tuturor femeilor aflate în sistemul de ajutor social al Municipalităţii şi au reuşit.

Pepe a fost aplaudat la scenă deschisă
Pepe a fost aplaudat la scenă deschisă

Doamnele şi domnişoarele au cântat cot la cot cu Pepe, artist pe care îl îndrăgesc, dar la concertele căruia nu au avut acces niciodată din cauza veniturilor mici. „În premieră, anul acesta, Primăria Capitalei, prin Centrul Cultural Palatele Brancoveneşti, a dorit să organizeze de 1 martie un eveniment dedicat exclusiv femeilor nevoiaşe, ţinând cont de faptul că, poate, acestea nu-şi pot permite să asiste la un concert sau la un spectacol de teatru. Ne bucurăm ca aproape 500 de femei, beneficiare ale serviciilor sociale oferite de direcţia noastră, au putut uita, fie chiar şi pentru o zi, de grijile cotidiene şi au avut un 1 martie special”, ne-a spus Cosmina Simiean, directorul general al DGASMB.


    Pepe a fost aplaudat la scenă deschisă
Pepe a fost aplaudat la scenă deschisă

Evenimentul continuă sâmbătă, când copiii din centrele de plasament, împreună cu personalul didactic, vor fi invitaţii speciali ai Palatului Brâncovenesc. Cei mici se vor bucura de un spectacol realizat de copii talentaţi, care vor susţine minirecitaluri, dar şi reprezentaţii de dans modern şi folcloric. De asemenea, copiii vor avea posibilitatea să confecţioneze mărţisoare şi felicitări, în cadrul atelierelor de creaţie organizate la Palat.

În perioada 1-8 martie, Primăria Municipiului Bucureşti le invită pe toate doamnele şi domnişoarele să viziteze domeniul brâncovenesc. Intrarea va fi liberă, iar la finalul vizitei acestea vor primi în dar un martişor confecţionat de copiii de la Centrul-pilot de Protecţie a Copilului Victimă a Traficului de fiinţe umane “Gavroche”.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net