Pericolul de explozie din gara Breaza a fost eliminat! Zeci de oameni au fost evacuați

Ultima actualizare:

    Foto: IGSU
Foto: IGSU

Un tren de marfă cu 25 de vagoane a fost oprit în gara Breaza de Nord după ce mecanicul locomotivei a observat cum dintr-o garnitură plină cu nitrat de amoniu iese fum. Trenul circula pe direcția Brașov-Ploiești.

UPDATE 22.05. S-a reluat circulaţia feroviară pe ambele fire 

UPDATE ora 20.05: Pericolul de explozie a fost eliminat, anunță DIGI24.

UPDATE ora 19.55: 15 trenuri de călători sunt oprite în gările de pe Valea Prahovei- Comarnic, Câmpina, valea latgă, Sinaia, Azuga, Buda, Floreşti Prahova şi Buşteni, din cauza incidentului feroviar din zona haltei Breaza.

UPDATE: 42 de persoane au fost evacuate din 15-20 de locuințe aflate pe o rază de aproximativ 500m. Ele au fost transportate către o sală de sport din Breaza până la sfârșitul intervenției. Traficul feroviar este întrerupt între Câmpina și Comarnic.

Autorităţile au decis să evacueze locuitorii aflaţi pe o rază de 800 de metri faţă de locul în care intervin acum pompierii, anunță DIGI24.

Comunicatul CFR: „Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează au fost sesizate scurgeri de conținut dintr-un vagon al unui tren de marfă. Trenul transportă azot de la Tg. Mureș la Ploiești Triaj.


    Foto: IGSU
Foto: IGSU

La această oră trenul este oprit între stațiile Comarnic și Campina pentru intervenția ISU și a reprezentanților firmei pentru care efectua transportul. Din motive de siguranță traficul feroviar a fost oprit și s-a întrerupt alimentarea cu energie electrică a liniei de contact pe tot intervalul Câmpina – Comarnic. Două trenuri de călători - 15934 și 14038 - staționează temporar în gara Comarnic.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net