Peste 15 designeri faimoși la «FashionTV Festival»! Iată cum se va desfășura festivalul

Ultima actualizare:

    „FashionTV Festival” se va desfășura la Brașov anul acestafoto: fashiontvromania.com
„FashionTV Festival” se va desfășura la Brașov anul acestafoto: fashiontvromania.com

Festivalul de modă „FashionTV Festival” va avea loc pe 26 și 27 iunie. Evenimentul va reuni pe catwalk peste 15 designeri faimoși și peste 40 de modele, care vor susține 16 prezentări de modă, ale brandurilor cunoscute din toată lumea.

Evenimentul se va desfășura începând cu ora 20.00 în incinta hotelului de cinci stele Aro Palace Brașov. Aici vor fi prezenți designeri precum Andreea Dogaru, Mineli Boutique, Nausica, Lăcrămioara Iordăchescu & Adela Diaconu, Loulou, Iulia Ghenea și Emilia Tudoran, Alice Design Boutique, Ocassion și Claudia Rawlings, din România, dar și designeri precum Walid Atallah din Emiratele Arabe Unite, Bassam Al Cherif din Liban, Yulia Kosyak din Rusia sau Les P’tites Bombes din Franța, acest brand fiind și principala atracție a festivalului.

Les P’tites Bombes aduce în România noua colecție de încălțăminte, pe care o va introduce pe piața românească prin intermediul „FashionTV Festival”. Aceștia au o experiență de peste 20 de ani pe piața modei, cu nu mai puțin de 1400 de magazine deschise în Franța și în multe alte țări din Europa.

Colecția de rochii de mireasă a faimoasei Andreea Dogaru va fi prezentată în premieră în cadrul evenimentului. Aceasta a obținut titlul de „Designer al Anului  2014 în România”. O altă prezentare de modă mult așteptată va fi cea prezentată de Walid Atallah, faimosul designer din Emiratele Arabe Unite. Colecția va fi una opulentă, cu rochii încrustate cu diamante, perle și petre prețioase foarte scumpe.

Acestea nu sunt singurele surprize pe care le aduce festivalul. Acesta se va sfârși cu o petrecere exclusivistă marca FashionTV, care se va desfășura în „Club Times Brașov”. Accesul se va face pe bază de invitație sau bilet.

Iată una dintre cele mai cunoscute colecții ale Andreei Dogaru

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net