Peste 2.000 de persoane la crosul veteranilor de război! Vor fi restricții în circulație

Ultima actualizare:

    Peste 2.000 de persoane s-au înscris la crosul veteranilor de război, VeteRUN, de duminică, 5 maiFOTO: Click!
Peste 2.000 de persoane s-au înscris la crosul veteranilor de război, VeteRUN, de duminică, 5 maiFOTO: Click!

Duminică, 5 mai, este eveniment mare în Capitală: este organizat crosul veteranilor de război VeteRUN. Peste 2.000 de copii, adulți, militari și echipa de eroi Invictus s-au înscris la această mișcare populară. Așa își vor arăta ei prețuirea pentru veteranii de război. Respect!

Știați că mai sunt în viață mai puțin de 7.180 de bărbați și femei care au luptat cu arma în mână în al Doilea Război Mondial? Sunt toți trecuți de 90 de ani și simt din plin povara vârstei. Pentru ei vor alerga duminică, 5 mai, peste 2.000 de persoane, la evenimentul numit VeteRUN.

Crosul veteranilor de război, VeteRUN 2019

Peste 2.000 de persoane s-au înscris la crosul veteranilor de război, VeteRUN, de duminică, 5 mai. Aceștia vor să își arate respectul și prețuirea pentru cei care au luptat cu arma în mână în al Doilea Război Mondial.

”Sunt bătrâni, înţelepţi, cu nevoi puţine, dar cu sănătate şubredă. Este de ajuns să le oferim o clipă de atenţie, o strângere de mână, o îmbrăţişare, să le urăm sănătate şi să le mulţumim pentru ceea ce au făcut pentru noi şi copiii noştri”, spun organizatorii.

Va fi prezentă și echipa Invictus România care va da startul antrenamentelor pentru participarea la cea de-a cincea ediție a Jocurilor Invictus „Invictus Games Haga 2020”. Îi veți vedea pe militarii-eroi, răniți în teatrele de război care au venit cu medalii de la precedentele jocuri Invictus.

Pentru buna desfășurare a Crosului veteranilor de război VeteRUN, ediţia a IV-a, se vor institui restricţii rutiere duminică, 5 mai, între orele 9.00 și 14.00, gradual, pe traseul de alergare şi străzile care acced în acesta, astfel: Parc Herăstrău (parcarea pavilionul H), şos. Kiseleff (locală), întoarcere înainte de Piaţa Presei, şos. Kiseleff (axa centrală), Arcul de Triumf – şos. Kiseleff (închidere totală), Piaţa Victoriei (fără afectarea traficului rutier), Bulevardul Aviatorilor (trotuar și banda I a sensului de circulație dinspre Piața Charles de Gaulle spre Piața Victoriei), Bulevardul Constantin Prezan (închidere totală), şos. Kiseleff (locală), Parc Herăstrău Pavilionul H.

Nu va fi posibilă parcarea în zonele menționate, precum și în parcările de la Berăria H și Clubul BOA (Parcul Herăstrău), iar la capătul arterelor închise circulaţiei vor fi instalate garduri de protecţie.

Rute alternative, la VeteRUN 2019

  • Piaţa Presei Libere - Bulevardul Kiseleff (pe locală) - Piaţa Arcul de Triumf - Bulevardul Alexandru Averescu - Bulevardul Ion Mihalache - Str. Buzești;
  • Bulevardul Ion Mihalache – Bulevardul Banul Manta – Șos. Nicolae Titulescu – Piața Victoriei – Bulevardul Iancu de Hunedoara – Șos. Ștefan cel Mare;
  • Piaţa Victoriei – Bulevardul Aviatorilor – Bulevardul Beijing – Str. Nicolae Caramfil – Bulevardul Aerogării – Şos. Bucureşti-Ploieşti.
  • Citește și Ieri militari de elită, azi sportivi-eroi!
  • Citește și Dumitru Paraschiva, prima medalie la Jocurile Invictus de la Sydney!
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net