Peste 5 candidați pentru un loc la Academia de Poliție. Când încep probele de admitere

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click
Foto: Arhivă Click

Lupta candidaților pentru un loc în Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” a intrat în linie dreaptă. S-au terminat înscrierile, unde pentru 655 de locuri concurează 3.577 de candidați.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a anunțat într-o postare pe Facebook încheierea perioadei de înscriere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”. Urmează probele, iar pe 22 septembrie se vor afla rezultatele definitive.

„S-a încheiat etapa de recrutare a candidaților în cadrul concursului de admitere în Academia de Poliție „Al. I. Cuza”, iar pentru cele 655 de locuri de la buget s-au înscris 3.577 de candidați. Doresc să le transmit mult succes tuturor celor care, începând cu 16 august, vor trece printr-un proces foarte riguros și complex de selecție.

Știu că, pentru mulți dintre voi, admiterea în cadrul Academiei de Poliție reprezintă primul pas spre atingerea unui obiectiv important pe plan profesional, pentru care munciți de foarte mult timp. De asemenea, știu că, pentru îndeplinirea acestui vis, ați depus mari eforturi și pregătirea a fost una temeinică și de durată. Admiterea în cadrul aceste instituții de învățământ este una dintre cele mai dificile, iar la final sunt admiși cei mai buni.

Am încredere, că generațiile care vin din urmă sunt garanția fermă a consolidării sistemului de ordine si siguranță publică și a schimbării în bine în anii ce vor urma. Mult succes, putere de concentrare și să nu renunțați niciodată la idealurile dumneavoastră!”, a postat pe Facebook ministrul Bode.  

Calendar admitere Academia de Poliție 2021

ETAPA 1

16 – 22.08.2021 – Susținerea probei de evaluare a performanței fizice și afișarea rezultatelor

24.08.2021 – Afișarea listei candidaților pentru susținerea probelor scrise și repartiția acestora pe serii de concurs

ETAPA a II-a   Probele scrise

25 – 26.08.2021 – Susținerea probelor scrise

28.08.2021 – Afișarea rezultatelor provizorii la prbele scrise – on-line la Academia de Poliția Alexandru Ioan Cuza

29 – 3-.08.2021 – Soluționarea contestațiilor la probele scrise (la sediul Academiei de Poliția Alexandru Ioan Cuza) și afișarea ierarhizării provizorii a candidaților după probele scrise

ETAPA a-III-a  

31.08 – 19.09.2021 – Examinarea medical, inclusive soluționarea contestațiilor

31.08 – 19.09.2021  - Candidații cuprinși în listele provizorii în categoria celor care au promovat proba scrisă după soluționarea contestațiilor se vor prezenta la unitățile de recrutare în vederea întocmirii fișei medicale. Transmiterea de către unitățile de recrutare a concluziilor examinării medicale

22.09.2021 – Afișarea rezultatelor definitive ale candidaților declarați ADMIS 

Citește și: 

"Omor"la admiterea din acest an la Academia de Poliție. Unde este cea mai mare cerere și cum se desfășoară examenul

Uite cum te pregătești pentru Academia de Poliție!

image
image
image
image
image
image
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net