Peste 7.500 de ofiţeri şi agenţi au fost avansaţi de Ziua Poliţiei Române

Ultima actualizare:

    La mulţi ani, Poliţiei Române!
La mulţi ani, Poliţiei Române!

Peste 7.500 ofiţeri şi agenţi au fost avansaţi, marţi, cu ocazia Zilei Poliţiei Române.

De asemenea, au fost acordate premiile "Poliţistul anului" 2014, pe patru domenii, respectiv Combaterea Criminalităţii Organizate, Judiciar, Ordine şi Siguranţă Publică şi Structuri de Suport, precum şi un premiu special.

Vicepremierul Gabriel Oprea şi şeful Poliţiei Române, Petre Tobă, au înmânat premiul special “Poliţistul Anului” Unităţii centrale de analiză a informaţiilor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Titlul a fost acordat pentru că structura “a fost principalul furnizor de informaţii pentru unităţile operative şi pentru conducerea Poliţiei Române, rezultatele obţinute în urma activităţilor desfăşurate în 2013 fiind apreciate la nivel internaţional”, scrie Mediafax.

Premiul “Poliţistul anului” la categoria Ordine şi Siguranţă Publică a fost acordat inspectorului de poliţie Corneliu Petru Ioniţă, de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

“Ofiţerul a fost nominalizat ca recunoaştere pentru curajul arătat la data de 8 iulie 2013, când, punându-şi viaţa în pericol, a imobilizat atentatorul cu bombă de la sediul Universităţii Tehnice Iaşi şi a intervenit asupra dispozitivului exploziv, aducându-şi astfel contribuţia la înlăturarea pericolului producerii unei tragedii - 36 de vieţi au fost salvate”, potrivit MAI.

La categoria Combaterea Criminalităţii Organizate, premiul a fost acordat Serviciului de Combatere a Criminalităţii Informatice din cadrul BCCO Piteşti.

La categoria Judiciar, Direcţia de Investigaţii Criminale şi Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Sectorului 2 Bucureşti au fost desemnate câştigătoare.

La categoria Structuri de Suport, premiul a fost acordat Direcţiei de Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiilor, pentru asigurarea bunei funcţionări a uneia dintre cele mai mari şi mai complexe reţele de calculatoare din România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
IMG 20240422 WA0003 1536x1082 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net