Petre Daea a făcut piaţa la ora 7 dimineaţa. Uite ce a cumpărat!

Ultima actualizare:

    Ministrul agriculturii, Petre Daea, a făcut piața la ora 7,00, în TârgovișteFOTO: adevarul.ro
Ministrul agriculturii, Petre Daea, a făcut piața la ora 7,00, în TârgovișteFOTO: adevarul.ro

Țăranii veniți cu marfă în Piața 1 Mai, din Târgoviște, au avut astăzi (10 mai) o surpriză de proporții. S-au trezit față în față cu ministrul agriculturii, Petre Daea. Oficialul a făcut piaţa la ora 7, în Târgovişte. A cumpărat verdeaţă, legume, brânză, caşcaval, nuci şi mere.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, se află astăzi (10 mai) în Dâmboviţa, într-o vizită de lucru. Oficialul a făcut piaţa la ora 7, în Târgovişte. A cumpărat verdeaţă, legume, brânză, caşcaval şi mere, scrie adevarul.ro. Daea a stat de vorbă cu producătorii locali care îşi vând marfa în Piaţa 1 Mai şi a cumpărat câte puţin din toate, întrebându-i cum merge agricultura. Demnitarul a fost interesat de sectorul de fructe, acolo unde a aflat că producţia de anul acesta va fi una foarte bună pe Valea Dâmboviţei, acolo unde se produce celebrul ”Frumosul de Voineşti”.

”Mi-a spus un producător de aici că toate speciile au legat anul acesta şi e perspectivă bună pentru producţia de fructe. E bine, pentru că această zonă este o zonă consacrată, oamenii trăiesc dintr-o asemenea afacere şi iată că este un moment de bucurie pentru ei", a spus Petre Daea, citat de adevarul.ro.  

Producătorii au părut bucuroși să îl vadă ”în carne și oase” pe ministrul agriculturii pe care îl cunoșteau doar de la televizor. Toți de la care a cumpărat verdeață și brânzeturi au vrut să dea mâna cu Petre Daea și să-i dea marfă fără bani. Însă, ministrul agriculturii a refuzat pe motiv că vrea să plătească munca lor.

Oficialul nu a plecat cu mâna goală din Piaţa 1 Mai. A cumpărat flori de gălbenele de la o bătrânică (10 lei), cinci legături de ceapă (5 lei), două legături de usturoi (4 lei), două legături de ridichi (6 lei), două legături de lobodă (2 lei), două legături de ceapă roşie (8 lei), un kg de cartofi noi (10 lei), două salate verzi (4 lei), un sfert de kilogram de miez de nucă (10 lei), brânză (27 lei) şi caşcaval afumat (20 lei). Din când în când s-a împrumutat de mărunțiș de la senatorul PSD Adrian Țuțuianu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
image png
italian masini bucuresti jpg
foto1 viol jpg
nasa foto pexels
maxresdefault jpg
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net