Petre Roman, mai disperat ca femeile! Politicianul şi-a schimbat din nou culoarea părului - FOTO

Ultima actualizare:

    Petre Roman
Petre Roman

Considerat un adevărat sex simbol printre femei, Petre Roman are grijă de înfăţişarea lui şi se vopseşte ori de câte ori firele albe ies la iveală.

Trecut bine de 60 de ani, Petre Roman este în continuare un bărbat râvnit pentru nostalgicele anilor 1990. Fostul prim-ministru reuşeşte să se menţină în formă şi să aibă apariţii admirabie ori de câte ori este invitat în studiourile televiziunilor.

Duminică seara, Petre Roman şi-a făcut apariţia cu o înfăţişare nou-nouţă în emisiunea "România politică", de la Realitatea TV, unde a fost invitat împreună cu analistul politic Iosif Boda.

Conştient că nu mai e la prima tinereţe, Petre Roman are grijă ca părul lui să aibă o culoare uniformă. Aşadar, de fiecare dată când îi apar firele albe, fostul premier dă fuga în saloanele de coafură.

Petre Roman, la începutul lunii ianuarie 2012 - brunet

Petre Roman, la începutul lunii iunie 2012. Încă ţinea la culoarea neagră.

Duminică, 19 august 2012 - şaten. Petre Roman şi-a schimbat culoarea părului. Fostul premier al României s-a săturat de negru şi a trecut la o culoare mai caldă.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net