Petre Roman s-a alăturat PSL, partidul înființat de Ilan Laufer

Ultima actualizare:

    Petre Roman s-a înscris în PSLFoto: arhivă Click!
Petre Roman s-a înscris în PSLFoto: arhivă Click!

Fostul premier Petre Roman și fostul europarlamentar Mircea Coșea s-au înscris în Platforma Social Liberală, partidul condus de Ilan Laufer. Anunțul a fost făcut chiar de Laufer, fostul consilier al Vioricăi Dăncilă și fost ministru pentru Mediul de Afaceri, pe contul său de Facebook.

"Petre Roman și Mircea Coșea se alătură celui mai ambițios start-up politic din Europa. Echipei Platformei Social Liberale (PSL) i se alătură două personalități marcante. Petre Roman, fost prim-ministru al României, și Mircea Coșea, fost europarlamentar, doctor în economie și președinte al Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză Economică, au devenit ambasadori pentru „România 10 în 10”, primul proiect de țară al ultimilor 15 ani, inițiat sub egida PSL.

Anunțul oficial va fi făcut cu ocazia Conferinței Naționale a formațiunii, eveniment care are loc la Poiana Brașov, sâmbătă, 8 februarie. Petre Roman va prezenta cu această ocazie Pactul național pentru dezvoltare sustenabilă și creștere a calității vieții „Evoluție ecologică prin revoluție tehnologică,” care cuprinde o viziune privind modernizarea României și crearea de noi locuri de muncă prin dezvoltarea economiei verzi. Semnatarii Pactului, Petre Roman, Ilan Laufer și Alexandru Coita au agreat în cadrul documentului un plan de măsuri care va transforma România într-un lider la nivel european în domeniul sustenabilității. Mircea Coșea va coordona proiectul care va asigura un salariu minim de 1000 de euro și dublarea tuturor veniturilor românilor într-un interval de maxim 10 ani", a anunțat Ilan Laufer.

Ilan Laufer și Alexandru Coita au stârnit controverse cu această imagine de promovare a unei campanii PSL
Ilan Laufer și Alexandru Coita au stârnit controverse cu această imagine de promovare a unei campanii PSL

„Modernizarea României și alinierea la cele mai performante economii din Uniunea Europeană înseamnă schimbarea modelului de dezvoltare al țării prin promovarea economiei verzi, generând un echilibru între adoptarea noilor tehnologii și nevoile de reducere a poluării și de combatere a schimbărilor climatice”, a spus Petre Roman, în timp ce Mircea Coșea este optimist că veniturile românilor se vor dubla în 10 ani. 

„Venituri duble pentru români este o inițiativă ambițioasă, dar posibilă. În cel mult 10 ani, românii pot atinge același nivel de trai ca în Spania și Italia. Mă bucur să mă alătur acestei echipe politice puternice pentru ca împreună să atingem un obiectiv esențial pentru români”, a adăugat fostul europarlamentar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net