Petrece Paştele în tanc cu 300 de lei!

Ultima actualizare:
Orăştie
Orăştie

Anul acesta puteţi petrece sărbătorile pascale în mod inedit: într-o fostă bază militară secretă, unde veţi putea dormi în vilă de general sau în apartament de colonel. Sau, poate vreţi să vă plimbaţi cu mocăniţa prin Ţara Oaşului, ori să veniţi la Castelul Bran să încondeiaţi ouă ca pe vremea domniţelor?

Te-ai plictisit de tradiţionalele Sărbători de Paşte, cu iepuraşi şi pască? Vino acum la cazarmă să dormi într-un trasportor blindat şi să mănânci la popotă! Câteva sute de români au ales deja să petreacă la fosta bază militară secretă de la Orăştie, transformată într-un complex turistic de 3 stele, numit „Arsenal Park".

Orăştie
Orăştie

Aici turiştii pot face instrucţie militară, pot trage cu arcul, se pot plimba cu tancul, îmbrăcaţi milităreşte, chiar şi în ziua de Paşte. Pot urca cu blindatele sau jeep-urile militare pe dealuri, pot trage cu arme adevărate. Sejurul de Paşte, trei zile, costă în jur de 300 de lei, în funcţie de camera unde alegi să fii cazat. Camera dublă de ofiţer costă 325 lei, iar apartamentul de colonel este 300 lei, dacă rezervarea este făcută pentru patru persoane.

Patul este amenajat chiar în transportorul blindat din perete

Orăştie
Orăştie

În preţ, intră şi masa la restaurantul-popotă, acces gratuit la piscină, la terenurile de sport, la spaţiile de joacă, drezină, minigolf, biliard, tenis de masă. Sunt şi camere mai ieftine, „soldat", pentru grupuri, dar şi vile de general.

În camera Colonel a fost adus un TAB adevărat

Orăştie
Orăştie

„Avem disponibile 40 de camere duble Ofiţer, două apartamente Colonel, 4 camere cu pat pe afet de tun şi 4 camere TAB, plus două vile General. În ziua de Paşte, turiştii vor fi trataţi cu produse tradiţionale, friptură de miel, ouă roşii, cozonac, iar seara vom organiza un foc de tabără", ne-a informat Petre Racoviţă, directorul complexului.

Orăştie
Orăştie

Iubitorii de drumeţii în natură pot alege să petreacă Paştele în Maramureş, la o plimbare cu Mocăniţa pe Valea Vaserului. Organizatorii promit program special de Sărbători, iar preţurile sunt cât se poate de accesibile: 59 de lei/persoană, pentru întreg traseul de 21,6 km, între gara CFF Vişeu de Sus şi Paltin.

Pentru studenţi, tariful este de 51 lei/persoană, în timp ce şcolarii vor avea de plătit numai 46 de lei/bilet. Turiştii vor fi întâmpinaţi cu o ţuică, o cafea, o plăcintă şi vor avea însoţitor de tren pe parcursul întregii călătorii. Vă tentează? Trebuie să ştiţi că locurile sunt limitate, aşa că e bine să vă grăbiţi! Rezervări la info@cffviseu.com.


    Orăştie
Orăştie

Dacă în acest an conacele Prinţului Charles din Transilvania nu mai sunt disponibile, pentru că moştenitorul Casei Regale britanice le-a închiriat deja unor prieteni englezi, vă invităm la castel. La Bran, anul acesta este petrecere mare.

Se sărbătoreşte Învierea Domnului în "Odaia cu Lumină Lină", o încăpere transformată special. Aici, turiştii pot vedea şi chiar participa la încondeierea ouălor (20, 21, 27, 28 aprilie şi 4, 5, 6 mai) şi se pot juca cu un iepure adevărat (Iepuraşul cu Surprize va fi prezent doar în duminica Paştilor, 5 mai.).

Nu te costă decât biletul de vizitare a castelului: 25 lei adulţi, 5 lei copii, 10 lei studenţi, 15 lei pensionari. De cazat poţi alege din sutele de pensiuni de la Bran sau din Moeciu. O noapte costă între 50 şi 100 de lei, iar proprietarii se întrec în oferte de distracţie: paradă de costume de cavaleri şi domniţe, seară medievală cu muzică din veacurile trecute, cine festive.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net