Poliţiştii au descins duminică dimineaţă, în jurul orei 4.00, la un club din Capitală unde era în desfăşurare o petrecere la care participau 26 de persoane. Oamenii legii au oprit evenimentul şi i-au amendat pe toți participanții. În plus, pe numele organizatorului a fost întocmit dosar penal pentu infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor.


Petrecerile de Crăciun și de Revelion sunt interzise anul acesta din cauza pandemiei. Și oricâte anunțuri au dat autoritățile ca oamenii să stea acasă, iată că au existat și cazuri în care nu au fost luate în seamă.

În această dimineață, la 112 a fost primit un apel în care o persoană reclama că este sechestrată în Clubul ”El Grande Comandante ”, aflat pe strada Mântuleasa, din Capitală. 

Petrecere cu 26 de persoane la un club din Capitală. A curs cu amenzi și cu dosare penale

Polițiștii de la Secţia 10 au fost trimiși la adresă, însă, nu au identificat persoana în cauză şi au stabilit că cele sesizate nu se confirmă. În schimb, au găsit o  petrecere la care participau 26 de persoane.

”Au dispus închiderea evenimentului şi sancţionarea contravenţională a tuturor participanţilor, cuantumul amenzilor fiind în valoare de 25.500 lei. De asemenea, pe numele organizatorului a fost  întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, au anunțat reprezentanții Poliției Capitalei.

 

Citește și: 

25.000 de polițiști pentru minivacanța de Crăciun. Câte amenzi s-au dat pentru nerespectarea restricțiilor

Câte persoane pot participa la petrecerile de Crăciun și Revelion. Declarațiile lui Raed Arafat

 

 

 

 

 

 
 
Loading...