Petrecerile de pe plaje ar trebui să se termine la ora 22.00, conform regulilor impuse de autorităţi. Doar că, unii petrecăreţi uită de aceste reguli.


Şi a doua seară din minivacanţa de Paşti a fost plină de distracţie pe plajele de pe litoralul românesc, scrie Adevarul.ro. Cum era de aşteptat, Vama Veche este destinaţia de top pentru 1 Mai şi Paşti.

Regulile impuse de autorităţi sunt clare: toată lumea pleacă de pe plaje la ora 22.00. De asemenea, purtarea măştii de protecţie este obligatorie atât în spaţiile închise, cât şi în cele deschise, inclusiv pe plajă.

Sâmbătă seara a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor pentru a convinge mulţi petrecăreţi din Vamă să respecte aceste regului.

Conform Digi 24, regulile de distanţare fizică şi măstile de protecţie nici nu au mai contat când muzica răsuna la apus. După câteva ore, pe plajă au apărut politiştii, iar petrecerea s-a terminat. 

Poliţist: Masca de protecţie, închide boxa, da, te rog, mai încet. Dacă nu vă conformaţi acum, o să închidem Vama şi nu o mai prindeţi vara asta.

Vezi imagini video pe www.adevarul.ro

 
 
Loading...