Șapte persoane, inclusiv doi copii, au decedat duminică, în urma unui cumplit accident care a avut loc pe DN2, la ieşirea din localitatea băcăuană Răcăciuni. Impactului dintre un Mercedes şi un microbuz a fost devastator.


UPDATE. Potrivit primelor informaţii, 7 persoane, printre care şi doi copii, au decedat. De asemenea, restul persoanelor sunt evaluate medical la faţa locului. Potrivit reprezentanţilor ISU Bacău, a fost necesară decopertarea microbuzului pentru scoaterea victimelor. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, fiind activat Planul roşu de intervenţie.

ȘTIREA INIȚIALĂ. ”Pe DN2 Bacău-Adjud, la ieşire din localitatea Răcăciuni, judeţul Bacău, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz în care se aflau 15 persoane”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române. Potrivit primelor informaţii, 5 persoane, printre care şi un copil, au suferit leziuni, fiind evaluate medical la faţa locului. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, fiind activat planul roşu de intervenţie, au transmis autoritățile, anunță News.ro.

Știre în curs de actualizare

Citește și:

Copil de 13 ani lovit de o motocicletă, în timp ce traversa. Motociclistul, în stare critică

Accident rutier în Constanța, cu 7 persoane rănite. Șoferul unui autoturism implicat consumase alcool

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: