Plângere penală pe numele medicilor care au uitat pansamente în burtica Alessiei

Ultima actualizare:

Familia Alessiei, fetiţa de 10 ani care a fost la un pas să-şi piardă viaţa din cauza unei greşeli medicale, a depus o plângere penală pe numele echipei de doctori care a operat-o anul trecut de apendicită prin avocatul lor Dan Gaşpar. Medicii din Sinaia sunt acuzaţi de vătămare corporală din culpă. Dan Gaşpar a declarat pentru ”Adevărul” că plângerea a fost înregistrată ieri dimineaţă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sinaia.

 ”Am făcut plângerea pe numele tuturor persoanelor implicate în operaţia de apendicită din 2018, având şi confirmarea medicului de la spitalul din Braşov că acele bucăţi de tifon au fost într-adevăr uitate de la operaţie. O să facem şi plângere la Colegiul Medicilor”, a declarat avocatul Dan Gaşpar. Alessia Chivu a fost operată de apendicită în februarie 2018 la spitalul din Sinaia. La un an distanţă de la intervenţia chirurgicală, fetiţa a început să se simtă rău, astfel că părinţii au cerut din nou ajutorul medicilor din Sinaia. În urmă cu o săptămână, fata a primit tratament pentru infecţie urinară, doar că medicamentele nu au calmat durerile.

Speriaţi, părinţii fetei au decis să meargă la Spitalul de Pediatrie din Braşov, unde s-a constatat că Alessia se simţea rău din cauza unor pansamente sterile pe care le-a eliminat parţial pe cale naturală. Fetiţa a fost supusă luni unei noi intervenţii chirurgicale pentru că medicii braşoveni au vrut să se asigure că au fost înlăturate toate urmele de tifon. Operaţia a fost una riscantă, a durat mai bine de trei ore, dar acum Alessia se simte bine şi urmează să fie externată în cel mai scurt timp. Medicii din Braşov susţin că starea de sănătate a Alessiei este una bună, iar prezenţa pansamentelor în corp nu i-a afectat organele genitale, aşa cum se temeau părinţii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net