UPDATE Problema s-a remediat. Platforma de programare la vaccinarea împotriva Covid-19 funcționează

Ultima actualizare:

    Platforma informatică pentru programarea la vaccinare nu funcționeazăfoto: captură
Platforma informatică pentru programarea la vaccinare nu funcționeazăfoto: captură

Românii care au dorit să-și facă programări pentru vaccinarea anti-Covid-19 în această dimineață au întâmpinat dificultăți la înregistrarea sau conectarea la platforma electronică. Pentru aproximativ două ore, programările online nu s-au putut face din cauza unor dificultăți tehnice.

UPDATE 10.30 STS anunță că în acest moment platforma https://vaccinare-covid.gov.ro/ este disponibilă.

Platforma informatică pentru înscriere şi programare la vaccinare este disponibilă, în urma eforturilor depuse de către specialiştii STS în colaborare cu echipa tehnică ce gestionează Registrul Electronic Naţional pentru Vaccinări. Aplicaţia este funcţională, iar cei care doresc să se programeze pot să acceseze platforma de vaccinare.“

Știre inițială

STS a făcut precizări cu privire la nefuncționalitatea platformei de programare și validare a persoanelor pentru vaccinare. 

”Precizăm că platforma informatică nu este disponibilă în urma unor probleme tehnice apărute în această dimineață. Echipa de dezvoltare a platformei lucrează în acest moment astfel încât cei care doresc să se vaccineze să se poată înscrie în cel mai scurt timp posibil. Vom reveni cu informații de îndată ce platforma va fi disponibilă pentru public. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, au anunțat reprezentanții STS.

image
image
image
image
image
image
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net