Platforma națională de vaccinare, blocată duminică seara. Se realizează un update pentru a adăuga listele de așteptare

Ultima actualizare:

    Foto Pixabay.com
Foto Pixabay.com

Platforma națională de vaccinare e blocată duminică seara. De luni, 15 martie, ar trebui să înceapă înscrierea pentru etapa a III-a a campaniei de vaccinare.

Reprezentanţii Comitetului naţional pentru vaccinarea anti-COVID-19 (CNCAV) anunţă că se realizează un update la aplicaţia de programare,  astfel încât să fie implementate listele de aşteptare.  CNCAV atrage atenţia că este posibil să apară întârzieri în funcţionarea acesteia.

„În acest moment, se realizează un update important al aplicaţiei de programare la vaccinare pentru implementarea listelor de aşteptare, în conformitate cu cerinţele CNCAV. Este posibil să apară întârzieri în funcţionarea aplicaţiei", precizează Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).


    Foto: Arhivă personală
Foto: Arhivă personală

Din 15 martie începe etapa a III-a de vaccinare

De luni începe etapa a III-a de vaccinare împotriva COVID, pentru populația generală. Peste 1,5 milioane de beneficiari s-au înscris până acum pe platforma electronică, dintre care aproximativ 500.000 sunt din rândul populaţiei generale.

„Etapa a III-a de vaccinare începe mâine. Este foarte simplu. Dacă doriţi să vă vaccinaţi, înscrierea se face prin intermediul listelor de aşteptare. Peste 1,5 milioane de beneficiari sunt înscrişi pe platforma electronică, din care aproximativ 500.000 sunt din rândul populaţiei generale.

Programarea se face online sau prin call center! Apoi veţi primi notificarea locului disponibil în centrul pentru care aţi optat", a scris premierul Florin Cîțu, duminică, pe Facebook, precizînd că „vaccinarea nu este obligatorie, dar este singura soluţie pentru a reveni la normalitate cât mai curând". Comitetul național pentru vaccinare (CNCAV) a explicat cum se pot face programările prin platforma informatică sau prin telefon.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net