A plecat la supermarket şi nu s-a mai întors

Ultima actualizare:

    Ana Maria venise  acasă pentru  a petrece Paştele foto: facebook
Ana Maria venise acasă pentru a petrece Paştele foto: facebook

Crimă învăluită în mister! Ana Maria Suru, o tânără de 29 de ani din Reşiţa, a fost găsită moartă, luni, într-o pădure de la marginea oraşului. Bănăţeanca lucra ca hair-stylist în Italia şi venise în ţară pentru o scurtă vacanţă. Plin de sânge, cadavrul fetei a fost descoperit la marginea unui drum forestier.

A venit acasă, în Banat, pentru câteva zile de vacanţă, dar a fost ultima ei călătorie! Ana Maria Suru, o tânără frumoasă care muncea în Italia, la un salon de coafură, şi-a găsit sfârşitul la numai 29 de ani. Joi, 18 aprilie, ea plecase de la locuinţa din Reşiţa a lui Călin, fratele său, ca să cumpere alimente de la supermarket şi nu s-a mai întors. A fost găsită de Călin, după ce a fost anunţat de un cunoscut că maşina Anei se află abandonată pe un drum forestier. Procurorii au anunţat că tânăra a fost găsită în pădure şi că a fost ucisă. “Din datele şi probele existente la acest moment, rezultă că victimei i-a fost suprimată viaţa. În prezent se fac cercetări pentru identificarea autorului/autorilor faptei”, arată anchetatorii. 

Fiind ultimul care a văzut-o în viaţă, Călin, fratele fetei, a devenit automat şi suspect. De altfel, poliţiştii au confiscat toate telefoanele familiei, sperând să găsească indicii. “De sub ochii mei a plecat. Eu am căutat-o întruna. Am găsit-o cu poliţia. După ce a dispărut, am anunţat pe toată lumea”, povesteşte fratele Anei pentru adevarul.ro. “M-a sunat cineva care lucrează la exploatarea forestieră, ca să-mi spună că i-a văzut maşina. Am sunat la poliţie, am mers cu poliţia, am zis să nu mă duc singur. Am fost acolo cu doi poliţişti şi cu iubita mea. Am găsit maşina, ne-am uitat în jurul ei şi de disperare am început s-o strig disperat pe Ana. M-am uitat pe marginea prăpastiei, că e şi o prăpastie acolo, şi am văzut-o, aşa, la vreo 15 metri de mine. Am văzut bluza şi pantalonii şi am strigat la ceilalţi. Dar nu ne-au lăsat poliţiştii să ne mai apropiem. Au întors-o şi ne-am uitat aşa de la distanţă. Cât era cu faţa în jos nu se vedea deloc sânge. Doar puţin pe mâini. Când au întors-o, era plină de sânge”, spune Călin.

“Înainte să plece, a deschis uşa la maşină şi m-a întrebat: «Ce vrei să-ţi cumpăr de mâncare?». I-am spus să cumpere ce vrea ea. Ultima dată se vede pe o cameră a Poliţiei Locale, la Ocolul Silvic, trecând ea cu maşina spre casa noastră, la ora 15.57. Eu apar la 16.20, după ea, că trebuia să mă aştepte acasă, fiindcă nu avea chei de la mine. Fiind ultimul care a văzut-o în viaţă, am devenit suspect”, oftează Călin. Fratele dezvăluie că fata era în depresie şi se certa des cu iubitul său, pe care familia nu-l accepta. “Se mai certau, se mai împăcau, dar din ianuarie ştiu că s-au despărţit”, încheie Călin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net