În plină pandemie de coronavirus, Primăria Suceava a dat 27.000 € pe beculeţe de Paşte

Ultima actualizare:

    Ion Lungu, primaru oraşului Suceava se pregăteşte de Paşte. Primăria Suceava a dat 27.000 € pe beculeţe de PaşteFoto: adevarul.ro
Ion Lungu, primaru oraşului Suceava se pregăteşte de Paşte. Primăria Suceava a dat 27.000 € pe beculeţe de PaşteFoto: adevarul.ro

Acum, în plină pandemie cu coronavirus în România, Primăria Suceava a dat 27.000 € pe beculeţe de Paşte. În judeţul Suceava, sunt cele mai multe cazuri recente, dar locuitorii din mnucipiu vor avea iepuraşi şi beculeţe de Paşte.

Pe 18 martie, la două zile după decretarea stării de urgenţe în România, Primăria Suceava a cumpărat ornamente luminoase de Paşti în valoare de 27.000 de euro şi a mai încheiat un contract de 2.000 de euro pentru a repara ornamentele pascale, scrie adevarul.ro.

Contractele au fost atribuite prin încredinţare directă. Contractul pentru furnizare ornamente luminoase în valoare de aproape 27.000 de euro fără TVA a fost încheiat pe 18 martie, la ora 15.01. Cel pentru servicii de reparaţii ornamente luminoase, în valoare de peste 2.000 de euro fără TVA a fost încheiat pe 20 martie, la ora 12,04. Ambele contracte au fost atribuite direct firmei Neon Lighting din Cluj, scrie adevarul.ro.

Ce ornamente de Paşte au fost cumpărate la Suceava

  • 2 bucăţi de Lumânare Santa Rita. Figurină cu montare pe stâlp confecţionată din aluminiu şi brodată cu tub luminos de culoare alb cald, alb rece şi roşu. Pret: 1.162 de lei/bucata.
  • 12 bucăţi Lumânare Santa Monica. Figurină cu montare pe stâlp confecţionata din aluminiu şi brodată cu tub luminos de culoare alb cald, alb rece şi roşu. Pret: 1.397 de lei/bucata.
  • 9 bucati Ou 3D Pepino cu Suport - Figurină luminoasă de tip OU 3D ce are 1.5 m - înalţime şi 1.0 m circumferinţă, confecţionat din profile de aluminiu acoperit cu şir luminos în partea superioară şi inferioară, iar mijlocul este brodat cu tub luminos de culoare alb rece în stil tradiţional. Oul se monteaza la sol cu ajutorul unui suport confecţionat din aluminiu ce va menţine produsul pe poziţia montată. Culoarea produsului poate fi confectionata la alegere: roşu, galben, albastru. Pret: 5.770 de lei/ bucata.
  • 10 bucăţi Banner Milano - Banner luminos de dimensiune 5.2 m şi înaltime 1.15 m cu laterale în motive tradiţionale brodate cu tub luminos în culoare alb cald şi centrul figurinei sub forma de ouă. Figurină luminoasă din centru este printată şi luminată cu tub luminos roşu parte inferioară şi alb rece - parte superioară. Pret: 4.786 de lei/ bucata.

În acelaşi timp Consiliul Local Suceava a alocat luni, 23 martie, Spitalului Judeţean Suceava suma de 5 milioane de lei pentru a cumpăra echipamente de protecţie a personalului şi echipamente medicale pentru ATI.

Spitalul Judeţean Suceava se află în stare critică

Aproape 100 de cadre medicale au fost diagnosticate cu COVID 19. Medicii de la spital au consulatat sute de pacienţi în ultimele săptămâni. Specialiştii estimează o explozie a numărului de îmbolnăviri în rândul populaţiei din Suceava în următoarea perioadă. Pe de altă parte, Ion Lungu, primarul Sucevei a anunţat că este izolat în biroul său din primărie, pentru că o angajată a instituţiei publice a fost diagnoscată cu COVID 19. Femeia se ocupa de audienţele alesului local. Alţi 230 de angajaţi ai Primăriei Suceava sunt autoizolaţi acasă.

Citeşte şi:

Oficial! De miercuri, persoanele peste 65 de ani au voie să se deplaseze numai între orele 11 și 13

Coronavirus România. Situaţie critică în Suceava: şi Gheorghe Flutur este pozitiv

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net