Ploile au făcut ravagii în judeţele Vrancea, Gorj, Vâlcea şi Prahova. Mii de oameni izolaţi

Ultima actualizare:

    Inundaţii în Galaţi
Inundaţii în Galaţi

Încă o noapte de panică din cauza precipitaţiilor în mai multe judeţe din România. Ploile au făcut prăpăd şi joi noapte prăpăd în mai multe localităţi din Vrancea, Gorj, Vâlcea şi Prahova anunţă corespondentul România TV.

Un drum din Vrancea a fost rupt de viitură, iar 300 de familii au rămas izolate, la Gura Caliţei. 4.000 de oameni sunt izolaţi după ce drumul care leagă comunele Jitia şi Vintileasa de Focşani s-a rupt. 150 de familii sunt izolate după ce apele au rupt mai multe drumuri şi poduri în localitatea Nicolae Bălcescu, jud. Vâlcea. Mai multe localităţi din Prahova sunt afectate de alunecări de teren, în urma ploilor torenţiale

Potopul care s-a abătut peste mai multe zone din ţară a băgat spaima în oameni. Toată noaptea, localnicii din Vrancea nu au închis un ochi de teamă ca apele să nu intre din nou peste ei în case. Mulţi dintre ei şi-au petrecut noaptea în stradă. Ieri, viitura a făcut prăpăd în două localităţi, unde apele au acoperit sute de gospodării, iar în Neamţ şase case au fost distruse de o tornadă.

"Nu dormim, e noapte albă. Avem afectate in jur de 150 de gospodarii. Cam în 15 case avem apă. Oamenii nu au îndrăznit să intre în casă. Toată noaptea au stat de pază", au declarat mai mulţi localnici din localităţile din Vrancea.

În stradă şi-au petrecut noaptea şi localnicii din Măicăneşti, tot în Vrancea. Ieri, oamenii au trecut prin momente de groază când s-au văzut luaţi de apă. La Gura Caliţei, 300 de familii sunt izolate. Un drum a fost luat de viitură. Şi în Gorj, un drum a fost acoperit de ape

image
image
image
image
image
image
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
WhatsApp Image 2024 04 24 at 10 52 03 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net