Poartă de Revelion o rochie îmbrăcată de vedetele de la Hollywood!

Ultima actualizare:

    Acestea sunt câteva modele de rochii pe care le puteți închiria
Acestea sunt câteva modele de rochii pe care le puteți închiria

Petrecerea de Revelion ne umple tot timpul. Cum ne îmbrăcăm, cu ce ne încălțăm, ce accesorii se potrivesc? Sunt întrebări la care, an de an, găsim cu greu răspunsurile care ne mulțumesc. De acum, totul este mai simplu. Poți închiria ținuta completă din fața calculatorului. Și unde mai pui că rochiile și pantofii provin de la case celebre purtate chiar de vedete de top.

Pe covorul roșu de la Hollywood starletele își etalează ultimele noutăți în materie de îmbrăcăminte.

Rochii superbe, semnate de celebrii designeri, sunt purtate cu eleganță. Cine nu a visat să le poată îmbrăca măcar o dată? Acum, visul se poate transforma în realitate, iar în noaptea dintre ani vei străluci cu siguranță.

Ținutele în care au apărut Elizabeth Hurley, Miranda Kerr sau Anne Hathaway pot fi închiriate pe site-ul dressbox.ro.

Ținutele sunt de la Gucci, Prada și Versace

”În acest moment, portofoliul nostru cuprinde creații de la cele mai prestigioase case de modă, precum: Gucci, Prada, Versace, Badgley Mischka sau Lanvin. Am selectat creațiile a peste 60 de designeri internaționali, punând accentul pe autenticitate și varietate. Se pot închiria la un preț pe care femeile și-l pot permite: păna la 90% mai puțin față de cel din magazine”, ne-a precizat reprezentanții site-ului.

Prețurile pornesc de la 150 de lei

Asta înseamnă că rochiile scurte, lungi, simple, cu aplicații sau paiete pornesc de la 150 de lei și pot ajunge până la 1.000 de lei.

Există în portofoliu peste 1.500 de rochițe. Pantofii, creați de designer faimoși de peste hotare, se pot închiria cu 240 de lei.

Și accesoriile le poți împrumuta, astfel că-ți poți crea ținuta completă în doar câteva minute. Iată cum procedezi! Caută în colecția Dressbox rochia, pantofii și accesoriile potrivite. Folosește și alte filtre precum stil, preț sau culoare ca să-ți alegi mai ușor favoritele. Ai pus ochii pe ținuta perfectă este timpul acum să adaugi fiecare produs în coș. Selectează data de livrare cu cel puțin o zi înainte de eveniment și finalizează comanda.

În a patra zi le trimiți înapoi

La data aleasă vei primi produsele acasă, în stare perfectă pentru a fi purtate sau le poți ridica direct din showroom. Dacă mărimea nu ți se potrivește, pimești banii înapoi sau alte produse la schimb. Ținuta poată fi închirată patru zile.

După eveniment, pune produsele înapoi în cutia în care au venit și lipește eticheta de retur. Sună la Fan Courier în a 4-a zi de închiriere pentru a veni să ridice coletul.

”De curăţare ne ocupăm noi: după fiecare închiriere, rochiile sunt curăţate ecologic de către partenerii noștri experţi în domeniu”, anunță cei de la Dressbox.

În cazul tu ne poți hotărî ce rochie ți s-ar potrivi, primești consultații online, telefonic sau în showroom-ul din București, unde ținutele pot fi probate alături de un stilist personal.

Anul trecut au fost peste 200 de comenzi de rochii pentru Revelion, iar anul acesta, prima comandă a fost făcută încă din septembrie.


    În această rochie bej, purtată de Jennifer Morrison, puteți străluci în noaptea de Revelion
În această rochie bej, purtată de Jennifer Morrison, puteți străluci în noaptea de Revelion

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net