Poftiţi la distracţie în aer liber!

Ultima actualizare:

    Nu mai puţin de cinci revelioane în aer liber „ameninţă”să transforme cel mai mare oraş al ţării într-o imensă scenă de petrecere
Nu mai puţin de cinci revelioane în aer liber „ameninţă”să transforme cel mai mare oraş al ţării într-o imensă scenă de petrecere

În noaptea dintre ani aproape nimeni nu va putea dormi în Bucureşti! Nu mai puţin de cinci revelioane în aer liber „ameninţă”să transforme la noapte cel mai mare oraş al ţării într-o imensă scenă de petrecere, în care toată lumea este învitată să se distreze şi să cânte. La toate accesul este gratuit.

Petrecere cu senzaţii tari

În sectorul 6 în parcarea de la Plaza România de pe Bd Tmişoara ultima noapte a anului va fi sărbătorită de autorităţile din această zonă a Capitalei cu muzică, numere de acrobaţie şi spectacole grandioase de lumini şi lasere. Între orele orele 20.00 şi 2.00 vor evolua printre alţii Şuie Paparude, Grasu XXL, Guess Who şi trupa de dans „Xtreme", ai cărei componenţi vor evolua suspendaţi în corzi pe pereţii mall-ului.

Mai mulţi DJ vor susţine demonstraţii şi vor mixa ajutaţi de spectaculoase montaje de lumini şi lasere proiectate pe pereţii imensei clădiri. Revelionul-carnaval

În sectorul 3, pe scena amplasată pe aleea principală din cel mai mare parc din zonă, Alexandru Ioan Cuza, va începe la ora 19.00 un revelion-carnaval la care toată lumea este chemată să vină costumată cât mai ciudat. În afară de propria băutură, participanţii sunt rugaţi să vină şi cu pahare, căni sau farfurii pentru ca la miezul nopţii să pună în practică o idee fistichie a organizatorilor: toate obiectele care pot fi sparte vor fi trântite pentru a crea un monument al ghinionului. Până la ora 1.00 vor cânta printre alţii Felicia Filip, Vunk, Bere Gratis, Trupa Veche, Bandidos, Pro Consul, Hi-Q, Narcisa Suciu, Ro-Mania, Rona Hartner şi Silviu Biriş.

Vanghelionul, şi în stradă

Muzica şi distracţia ocupă şi sectorul 5. Edilul Daniel Marian Vanghelie va organiza pentru prima oară în afară de tradiţionalul „vanghelion" de la Romexpo şi o variantă stradală. „În intersecţia dintre str. Sebastian şi Calea 13 Septembrie va fi megadistracţie. Între orele 18.00 şi 1.00 vor cânta printre alţii Pepe, Connect R, Smiley, Alex Velea, Bere Gratis, CRBL, Andreea Bănică şi Antonia. Invitat special va fi spaniolul David Bisbal", a declarat Raluca Spătaru, organizatorul evenimentului. Pe toată durata spectacolului din stradă, şoferii vor trebui să evite zona pentru că reprezentanţii Brigăzii de Poliţie Rutieră a Capitalei vor devia circulaţia.

Piaţa Revoluţiei

Cei care vor să sărbătorească că au scăpat de sfârşitul lumii şi să dovedească că nu le este teamă de 2013 sunt invitaţi la MegaRevelionul din Piaţa Revoluţiei dedicat de organizatori învingerii superstiţiilor.

simeon stalpnicul png

Între orele 21.00 şi 5.00, bucureştenii care vor înfrunta frigul nu vor avea ce regreta: un regal de muzică şi dans în care vor evolua printre alţii Loredana, Lotus si Cristian Minculescu, Voltaj, Smiley, Connect-R, câştigătorii de la Vocea României dar şi membrii trupei Lala Band. Nu vor lipsi momentele de dans în care protagoniştii vor fi membrii trupei de dans conduse de Edy Stancu unul dintre juraţii de la „Dansez pentru Tine".

Piaţa Constituţiei

„Muzică pentru toate gusturile şi cel mai impresionant spectacol de lumini". Aceasta este caracterizarea făcută de primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu petrecerii pe care Municipalitatea o organizează în noaptea dintre ani.

simeon stalpnicul png

Între orele 19.00 şi 1.00 vor evolua printre alţii formaţiile Direcţia 5, Lotus şi Cristi Minculescu, Vunk şi Voltaj. Unul dintre momentele de atracţie va fi concertul de două ore susţinut sub genericul „Horia Brenciu şi prietenii", în care artistul îi va avea alături pe Grasu XXL, Guess Who, Nelu Ploieştenul, Lora, Corina şi proaspăta câştigătoare de la Vocea României, Julie Mayaya.

Arad- Revelionul Popular va fi organizat şi în acest an în faţa Primăriei, unde vor concerta Stevye T. feat. Rox şi David&The Six Martini. La Cantina Municipală va avea loc Revelionul vârstnicilor. Preţul este 80 de lei, iar meniul este unul variat, cu mai multe feluri de mâncare. Ca să participe la petrecere, vârstnicii trebuie să fie membri ai Ligii Pensionarilor.

FOCŞANI- Mii de persoane sunt aşteptate la Revelionul organizat în Piaţa Unirii. Organizatorii petrecerii în aer liber au pregătit spectacole de artificii şi lasere, dar şi concerte şi recitaluri inedite. Vor cânta Clejanii, Silvia (De la Vegas), Puya dar şi Brad V. Johnson, fost membru al trupei Boney M.

Suceava- Noaptea care va marca trecerea dintre ani va fi întâmpinată cu concerte de muzică populară, dar şi cu formaţii sau interpreţi cunoscuţi la nivel naţional. Numele cele mai importante care vor urca pe scena amplasată în parcarea de la Iulius Mall vor fi Pavel Stratan şi trupa Hara. Petrecerea va începe la ora 20.30.

Tulcea- Revelionul în aer liber va fi organizat chiar în centrul municipiului. Aici va urca pe scenă scenă DJ Ionică Coman, iar la miezul nopţii tulcenii vor avea parte de un megaspectacol cu focuri de artificii.

Iași- „Revelionul în stradă" va avea loc în faţa Palatului Culturii. Printre artiştii contractaţi de municipalitate se numără DJ Project & Adela Popescu, DJ Sava & Misha, formaţia Hara, Cici & Anuska (ex Sistem), trupa Hora, Nick Camarera feat. Alinka sau Tibi Scobiola - unul dintre cei patru finalişti din ultimul sezon al concursului „Vocea României".

Brăila- Şi în acest an, brăilenii vor putea petrece Revelionul pe stradă, în Piaţa Independenţei. Primăria face o ofertă de nerefuzat: invită trupe locale, dar şi cântăreţi de muzică populară, pentru a satisface toate gusturile. Programul debutează la ora 22.30 cu un concert de colinde şi muzică uşoară, iar la 23.59 începe focul de artificii.

Bâlea lac- Turiştii care vor trece în 2013 în singurul hotel de gheaţă din România, construit în inima munţilor Făgăraş, la Bâlea Lac, vor avea parte de o atmosferă de carnaval. "Va fi muzică bună şi vom impune ca minim un accesoriu de carnaval să aibă fiecare dintre participanţi", spune Adelina Grigoroiu, director de marketing Ice Hotel. O cameră la Ice Hotel se închiriază cu 300 de lei pe noapte iar un iglu de gheaţă, cu 400 de lei pe noapte.

Buzău- Primăria păstrează tradiţia din ultimul deceniu de a organiza o petrecere în Piaţa Dacia, în noaptea dintre ani. Laurenţiu Duţă constituie capul de afiş ale petrecerii dintre ani. Spectacolul de Revelion va începe la ora 18.00 şi va fi întreţinut de artişti buzoieni, precum Mario Buzoianu, Gabriela Bolocan, George Mitrea, Diana Ioniţă şi Alexandru Petcu.

Constanţa- La trecerea dintre ani, ierarhul Tomisului va fi alături de credincioşi în Catedrala Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel. În noaptea de Revelion, Arhiepiscopul se va ruga pentru ca în noul an Dumnezeu să reverse peste lume pace şi binecuvântare. Mâine, ÎnaltPreaSfinţitul Teodosie va săvârşi Sfânta Liturghie la Catedrala Arhiepiscopală, începând cu ora 9.00.

Bacău- La Revelionul de anul acesta, primăria a invitat artişti din ţară şi din străinătate. Vor urca pe scena din Piaţa Tricolorului italianul Francesco Napoli, Daniel Robu şi trupa Bambi. În Oneşti şi Comăneşti vor cânta câţiva artişti din zonă, de muzică uşoară şi populară.

Sibiu- Sibienii nonconformişti sunt aşteptaţi de Revelion pe pârtiile de la Arena Platoş, unde de la 10 seara şi până la miezul nopţii se va schia gratuit. Organizatorii pun la dispoziţie şi transport cu microbozul, care va pleca din Sibiu la orele 18:00; 20:00 şi 22:00 şi înapoi spre oraş, din Păltiniş, la 4:00 şi la 6:30. Preţul este de 20 de lei de persoană pentru fiecare cursă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
image
actualitate.net
image
actualitate.net