Poker online și show TV pentru a merge gratis la un turneu în Las Vegas

Ultima actualizare:

Mulți români, fani ai pokerului, visează să experimenteze adrenalina jocului la cel mai înalt nivel în Las Vegas, iar acum există această ocazie! Pornind de la zero și profitând de o promoție fără precedent organizată de 888poker, se poate ajunge la un show TV în urma căruia se poate obține pachetul de beneficii pentru Las Vegas: bilet de avion, cazare, excursie la World Series of Poker (WSOP) 2019 și un tichet pentru turneul 8 Crazy Eights.

Drumul spre "capitala mondială a pokerului" începe online, prin încrierea la turneele online săptămânale dedicate jucătorilor români. Orice jucator nou care se inregistreaza pe 888poker primeste in primul rand o intrare freeroll care il poate propulsa chiar pana la masa finala si de acolo in Las Vegas.  (vezi aici toate detaliile promotiei).

Sistemul este simplu: orice român poate participa la turneul online, iar cei mai buni 6 jucători ajung în finală, în show-ul TV. Acolo, acești jucători evoluează (cu număr egal de fise) alături de o vedetă și unul singur primește marele premiu - călătoria în Las Vegas, cu toate beneficiile incluse. Campania promoțională va dura 6 săptămâni, de fiecare dată existând câte o finală televizată și câte un mare câștigător. Astfel, nu mai puțin de 6 români vor juca turneul 8 Crazy Eights.

Startul campaniei va fi dat pe 8 noiembrie 2019 unde vor incepe si turneele de calificare pentru primul show televizat. Toate detaliile, informatiile si programul turneelor se gasesc pe 888poker.ro.

Prima finală televizată se va desfășura pe data de 21 noiembrie. Oricine poate ajunge în lumina reflectoarelor, jucând în show-ul TV cu o șansă din șase pentru a merge spre Las Vegas și pentru a putea avea posibilitatea de a juca pentru impresionantul premiu de aproape un milion de dolari.

Cursa nebună pentru Las Vegas începe așadar vineri, 8 noiembrie, invitația fiind realizată de 888poker, partenerul online oficial al circuitului World Series of Poker. Camera de poker online prezenta cu licență locală și pe piața de jocuri din România, oferă acces oricărui român la îndeplinirea unui vis: o călătorie absolut impresionantă în Las Vegas și o șansă reală de a te întoarce acasă cu un premiu în valoare de 888.888 de dolari în cont.

Campania 888poker, realizată în colaborare cu PokerFest România, include și componenta de show TV, astfel încât statutul de vedetă este asigurat prin terminarea competiției online între primii 6 clasați (ultimii 6 rămași în turneu). Fiecare episod săptămânal va aduce noi vedete, noi participanți gata să joace pentru dreptul de a merge ca un star al pokerului în Las Vegas. Participarea la  $888 Crazy Eights No-Limit Hold’em 8-Handed este garantată pentru 6 români care se vor bucura de o experiență wow în Orașul Luminilor.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net