Poliția Capitalei a intrat pe fir in cazul profului stripper, de la Jean Monnet

Ultima actualizare:

    foto: Click!
foto: Click!

Scene scandaloase cu minori. Un profesor de muzică de la Jean Monnet a fost închiriat, de pe Internet, să se dezbrace la petrecerea elevilor. Profesorul a demisionat, iar Poliția Capitalei a anunțat că a început verificări în acest caz.

"Cu privire la imaginile difuzate în grupuri de socializare, privind un eveniment privat, în care se prezumă și participarea unui cadru didactic, Secția 1 Poliție a declanșat verificări în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”, a anunțat Poliția Capitalei.

Profesor de la Jean Monnet, număr erotic la petrecere cu elevi

Click! a dezvăluit joi, 25 noiembrie, ce fel de "serviciu" nocturn avea profesorul de muzică D.A. Sorin, angajat cu jumătate de normă la liceul Jean Monnet, din Capitală. Ziua era dascăl, iar noaptea, stripper. Din filmulețul pe care l-am publicat, în exclusivitate, se vede cum domnul profesor concurează cu brio cu stripperii de la Chippendales, însă adevărata problemă o reprezintă prezența minorilor la dezmăț și gesturile scandaloase pe care acesta le-a făcut în timpul numărului de dans: profesorul de muzică a fost filmat mimând scene erotice cu o elevă. La o zi după petrecere și-a trimis însă demisia, prin email. 

Ce spune directoarea adjunctă a liceului

Contactată de Click, directoarea adjunctă a liceului, Diana Răducanu, susţine că profesorul în cauză şi-a dat demisia invocând ”o confuzie”. ”Mai mult decât atât, nu ştiu ce să vă spun”, a comentat ea.  Directoarea susţine că nu a văzut filmuleţul cu profesorul care ar fi lucrat cu o jumătate de normă la Liceul Monnet. ”Eu nu pot să spun, chiar dacă văd nişte imagini dacă este o persoană sau este altă persoană. Eu nu l-am văzut pe acest domn profesor decât cu mască. Vă rog să nu-mi trimiteţi filmarea că nu vreau să o văd”, a mai spus directoarea. ”Am vorbit cu dumnealui, acesta este situaţia în acest moment şi, mai mult decât atât, nu am ce să spun”, a conchis aceasta. 

Vezi aici video cu profesorul de muzică, mimând scene erotice cu o elevă

Citește pe www.adevarul.ro reacții de la Inspectorat și de la conducerea liceului Jean Monnet

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net