Poliția a deschis dosar pentru ucidere din culpă în cazul accidentului lui Mario Iorgulescu!

Ultima actualizare:

    Mario Iorgulescu este internat la Spitalul EliasFoto: Arhiva personală
Mario Iorgulescu este internat la Spitalul EliasFoto: Arhiva personală

Poliţia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare din culpă în cazul accidentului provocat de Mario Iorgulescu. Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, care se află internat la Spitalul Elias, a rămas fără permisul de conducere.

Poliţiştii Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă în cazul accidentului provocat duminică de Mario Iorgulescu, la ieşirea din Bucureşti, în urma căruia a murit un tânăr. Lui Mario Iorgulescu i-a fost reținut permisul de conducere. Poliţiştii au precizat că accidentul s-a petrecut în urma nerespectării regimului legal de viteză şi pătrunderea pe contrasens, relatează Mediafax.

Mario Iorgulescu a ajuns în stare gravă la spital după accident, dar se pare că evoluția lui a fost una bună. Medicii de la Elias au anunțat că recuperarea lui este lent favorabilă: „Evoluţia pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias cu diagnosticul de Politraumatism prin accident rutier, este lent favorabilă. El este conştient, rămânând conectat la aparatele de ventilaţie mecanică. Se apreciază că deocamdată nu a depăşit zona riscului vital şi continuă să necesite îngrijiri de terapie intensivă”.

Șoferul pe care l-a lovit Mario Iorgulescu a murit pe loc

Mario Iorgulescu a fost implicat într-un accident deosebit de grav, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a pierdut controlul autoturismului Aston Martin pe care îl conducea pe Șoseaua Chitilei, de la marginea Capitalei. Potrivit unor surse din anchetă, acul vitezometrului s-ar fi oprit la 240 de km/h.

Tânărul a intrat pe contrasens, cel mai probabil din cauza viteze, și s-a tamponat violent cu un autoturism care venea din sens opus, în mod regulamentar. Impactul a fost extrem de puternic, iar cele două mașini au fost proiectate în afara părții carosabile. Motorul mașinii conduse de Mario Iorgulescu ar fi luat foc. Celălalt șofer, un tânăr de 25 de ani, a murit pe loc. Mario Iorgulescu a fost adus la Spitalul Elias în stare gravă. 

Citește și

Mario Iorgulescu a ieșit din comă! Anunțul medicilor: „Este conștient!”

Unchiul tânărului mort în accidentul provocat de Mario Iorgulescu: «Părinții își doresc să moară acum! Au mai pierdut un copil»

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net