Politicianul Samuel Calotă și soția lui au murit într-un cumplit accident, în Brașov. Au lăsat în urmă doi copii

Ultima actualizare:

    Mașina condusă de politicianul Samuel Calotă s-a izbit de un cap de pod pe DN73Foto: explozivnews24.ro
Mașina condusă de politicianul Samuel Calotă s-a izbit de un cap de pod pe DN73Foto: explozivnews24.ro

Președintele partidului PRO România Teleoman, Samuel Calotă, și soția sa s-au stins din viață, luni seară, 8 februarie, în urma unui cumplit accident rutier. Tragedia s-a petrecut în Brașov, între Râșnov și Tohanu Nou. Cuplul a lăsat în urmă doi copii.

Soții Calotă se aflau singuri în mașină și mergeau dinspre Tohanul Nou spre Râșnov când, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, politicianul de Teleorman a scăpat autoturismul de sub control și s-a izbit într-un cap de pod pe sensul său de mers. În urma impactului, mașina s-a răsturnat.

Imediat la fața locului au ajuns 3 echipaje SMURD, o autospecială de stins incendii cu apă și una de descarcerare. Din nefericire, în ciuda eforturilor medicilor, în cele din urmă nu s-a mai putut face nimic. Ambele persoane aflate în mașină au decedat pe loc. Din primele cercetări, se pare că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la conditiile de drum.

Plâns pe rețelele de socializare  


    Samuel Calotă era președintele partidului PRO România TeleomanFoto: Facebook
Samuel Calotă era președintele partidului PRO România TeleomanFoto: Facebook

Samuel Calotă a candidat, în decembrie, la Camera Deputaţilor din partea partidului Pro România, în judeţul Teleorman, el fiind președintele filialei județene a formațiunii. Vestea morții sale a luat prin surprindere pe toată lumea. Familia și apropiații sunt încă în stare de șoc și nu înțeleg cum de s-a putut întâmpla o așa tragedie. Politicianul și soția sa sunt plânși de prieteni și cunoscuți și pe rețelele de socializare.  

”Incredibil! Nu-mi vine să cred, Sami! Anul acesta ne-ai invitat la Alexandria să ne vedem!!!! Aseară când am primit vestea nu mi-a venit să cred. Am amintiri de neuitat cu tine vizavi de ce am trăit îmreună anul trecut, iar poezia postată este teribilă. Un om și un prieten extraordinar. Condoleanțe familiei! Dumnezeu să vă odihnească în pace!”

”Greu de digerat o asemenea veste! Condoleanțe familiei greu încercate! Dumnezeu să vă mângâie și să vă întărească!” 

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net