Polițist în concediu s-a spânzurat în hotel. Se certase cu soția pe plajă

Ultima actualizare:

    Ionuţ Podaru (34 de ani), ajutor de şef de post în comuna Ruginoasa (Neamţ), a fost găsit fără viaţă joi seară, 4 iulie, într-o cameră a hotelului California, din staţiunea JupiterFOTO: adevarul.ro
Ionuţ Podaru (34 de ani), ajutor de şef de post în comuna Ruginoasa (Neamţ), a fost găsit fără viaţă joi seară, 4 iulie, într-o cameră a hotelului California, din staţiunea JupiterFOTO: adevarul.ro

Ionuţ Podaru (34 de ani), ajutor de şef de post în comuna Ruginoasa (Neamţ), a fost găsit fără viaţă joi seară, 4 iulie, într-o cameră a hotelului California, din staţiunea Jupiter. Se pare că omul legii s-ar fi certat cu soţia pe plajă.

Gest inexplicabil al unui polițist aflat în concediu cu familia. Ceruse câteva zile libere pentru a merge pe Litoral.

Poliţistul spânzurat a fost găsit de familie în seara zilei de joi, 4 iulie, într-un hotel din staţiunea Jupiter.

Ionuţ Podaru (34 de ani), ajutor de şef de post în comuna Ruginoasa (Neamţ), a fost găsit fără viaţă joi seară, 4 iulie, într-o cameră a hotelului California, din staţiunea Jupiter, scrie adevarul.ro. 

El se afla pe litoral împreună cu soţia şi cei doi copii, dar şi cu alte rude. Se pare că omul legii s-ar fi certat cu soţia pe plajă, apoi s-a întors în camera de hotel şi şi-a pus capăt zilelor.

În jurul orei 19.00, familia l-a găsit spânzurat şi a alertat poliţia. Poliţiştii constănţeni au deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, conform IPJ Constanţa.

Comisarul şef Paul Tablan, şeful IPJ Neamţ, a precizat că Ionuţ Podaru era încadrat în Poliţie de nici trei ani. Comandantul Poliţiei Judeţene a menţionat că acesta avea testele psihologice la zi şi că nu a creat nici un fel de probleme în activitatea profesională.   „Era angajat din sursă externă în anul 2016, iar înainte de a intra în Poliţie mai lucrase la vreo două firme cu profil agricol, ca economist, fiind absolvent de ASE. La noi era cu testările psihologice la zi, nu ştiu ce s-a întâmplat în cadrul familial. Solicitase câteva zile libere, nu era la mare în timpul serviciului“, a menţionat comisarul şef Paul Tablan, citat de adevarul.ro. 

Citește și

Șocant! Un fost polițist și-a omorât nevasta și i-a dat foc

Depresia - cât de periculoasă e şi cum se tratează

image
image
image
image
image
image
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net