Un agent de poliţie din Giurgiu a luat la o petrecere un bărbat acuzat de tâlhărie, aflat în arest la domiciliu.


Un agent de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Giurgiu a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de favorizare a făptuitorului.

Potrivit unui comunicat emis, vineri, de Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Giurgiu, bărbatul este acuzat că a scos un inculpat din arestul la domiciliu, cei doi mergând ulterior la o petrecere privată.

″În fapt, la data de 26 iulie 2016, deşi cunoştea că numitul C. I. era cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, în stare de arest la domiciliu, fiind însărcinat să verifice respectarea acestei măsuri, dispusă de către instanţa de judecată competentă, agentul de poliţie M. F. A. l-a luat pe acesta de la domiciliu cu autoturismul personal şi au participat împreună cu mai multe persoane la o petrecere privată”, arată sursa citată.

Dosarul penal a fost constituit ca urmare a sesizării SJA Giurgiu, iar ofiţerii acestui serviciu au efectuat activităţile de urmărire penală dispuse de către procurorul de caz prin ordonanţele de delegare emise în cauză.

 
 
Loading...