Polițist spânzurat în curtea unui liceu din Ialomița. Ce a scris în mesajul de adio

Ultima actualizare:

    Polițistul ar fi avut probleme în dragoste, spun apropiații săi
Polițistul ar fi avut probleme în dragoste, spun apropiații săi

Un polițist a fost găsit spânzurat în curtea unui liceu din Ialomița, iar din primele cercetări reiese faptul că aceasta s-a sinucis. Dovadă o face un mesaj de adio lăsat pe pagina sa de Facebook, din care reiese că tânărul fusese dezamăgit de cineva drag.

Scene cumplite, greu de imaginat s-au desfășurat astă noapte într-o mică localitate din județul Ialomița. Un polițist de 26 de ani a fost găsit spânzurat în curtea unui liceu, iar vestea a cutremurat întreaga suflare din Fierbinți Târg. Anunțul a fost făcut prin apel la 112, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 01.00. La fața locului au ajuns polițiști și medici însă, din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face decât să constate decesul. 

Din primele cercetări reiese faptul că tânărul era ajutor de șef de post în comuna Rădulești, dar de un an era detașat la Postul de Poliție din Maia. Presa locală scrie că polițistul spânzurat în curtea unui liceu din Fierbinți Tîrg ar fi avut probleme în dragoste. Se pare că el s-ar fi certat cu iubita sa înainte de a recurge la acest gest. Nimeni nu știe însă,cu adevărat, ce a fost în sufletul său.

Ce mesaj de adio a lăsat tânărul pe Facebook 

Bărbatul a lăsat un mesaj tulburător pe rețelele de socializare, înainte să recurgă la gestul extrem. În ultima postare de pe Facebook, de acum 21 de ore, el a scris un bilet de adio: „Ai grijă în cine ai încredere… Câteodată și dinții tăi îți mușcă limba”, scrie Obiectivnet

Cadavrul polițistului spânzurat într-un liceu din ialomița a fost preluat și transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. „Anchetatorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și moarte suspectă, cercetările fiind în desfășurare”, a precizat, într-un comunicat, IPJ Ialomița.

image
image
image
image
image
image
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net