Poliţista rămasă fără copil, consiliată psihologic la serviciu

Ultima actualizare:

    Alina Lăudatu a fost distrusă la înmormântarea fiului ei Foto: observator.tv
Alina Lăudatu a fost distrusă la înmormântarea fiului ei Foto: observator.tv

Sufletul Alinei Lăudatu este pustiu. Îngeraşul ei, de doar 3 ani şi 7 luni, a plecat de lângă ea într-un mod brutal. Tatăl lui l-a împuşcat în cap şi l-a înfăşurat într-un sac. Aşa l-a găsit mama, care nu poate uita imaginea de coşmar. Poliţista nu s-a întors la serviciu, dar colegii vor să o ajute pentru ca ea să se recupereze psihic.

Sfâşiată de durere, slăbită şi cu privirea înceţoşată. Abia se mai ţinea pe picioare şi se ruga la Dumnezeu ca totul să fie doar un vis urât din care să se trezească cât mai repede. Alina Lăudatu (29 de ani) a plâns neîncetat la înmormântarea fiului ei, un îngeraş cu părul bălai, care abia începuse grădiniţa. Au trecut trei zile de atunci şi cinci zile de când Luca nu-i mai poate spune mamă. Tatăl lui, Marius Frănţescu (29 de ani), l-a executat, sâmbătă, cu un glonţ în cap, după care s-a sinucis. Poliţista de la Piteşti îl dusese în vizită ca să petreacă câteva ore alături de el. Cei doi divorţaseră de câteva zile şi nu mai locuiau împreună.

Marius Frănţescu, împreună cu Luca
Marius Frănţescu, împreună cu Luca

Acum, Alina îşi face mustrări de conştiinţă, pentru că şi-a aruncat copilul în ghearele morţii. După o astfel de traumă, orice mamă are nevoie de ajutorul specialiştilor, iar colegii ei sunt gata să i-l acorde. ”Deocamdată, nu s-a întors la serviciu. Se află în cele cinci zile libere acordate de la stat şi este posibil să-şi prelungească concediul. Dar când va reveni, colegul nostru psiholog o va consilia, îi va fi evaluată vulnerabilitatea.Totul este ca ea să accepte. Deja se lucrează cu oamenii care fac parte din structurile celor doi: Marius Frănţescu lucra la Crimă Organizată, iar Alina este la Direcţia de investigare a fraudelor economice”, au precizat pentru Click! surse din cadrul IPJ Argeş. O nouă testare psihologică nu este obligatorie în cazul femeii, spun şefii acesteia, şi nici nu va fi privată de arma din dotare, pe care o foloseşte atunci când merge în acţiuni. Tatăl criminal şi-a împuşcat băiatul cu pistolul de la serviciu. Tocmai venise dintr-o misiune şi urma să plece la un alt caz de destructurare a unei reţele de crimă organizată. Luni, cei doi au fost conduşi de familie şi apropiaţi pe ultimul drum: cel mic la cimitirul din Popeşti Leordeni, în Ilfov, iar tatăl la Mioveni, în Argeş, la o distanţă de 135 km unul de altul. Mama îndoliată nu le-a permis rudelor fostului soţ să-l petreacă la groapă pe Luca.

Deşi Marius s-a sinucis, un preot a fost prezent la înmormântare
Deşi Marius s-a sinucis, un preot a fost prezent la înmormântare

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net