Poliţista violată de şef: «Mă trăgea de păr şi mă bătea»

Ultima actualizare:

    Melania Renghea  a fost şi ea internată
Melania Renghea a fost şi ea internată

Melania Renghea, poliţista din Balş care-şi acuză şeful că a violat-o în repetate rânduri, face dezvăluiri şocante de pe patul de spital.

"M-a tras de păr, m-a bătut. Acum soţul meu face unele legături. Veneam bătută, lovită pe la picioare, pe mâini şi spunea: «Nu aveai loviturile astea pe tine!». Şi eu nu îi spuneam: «M-am lovit în fişet sau în uşă». Sau «M-am lovit în colţul de la birou»", a declarat Melania într-un interviu acordat în exclusivitate postului România TV.

Femeia de 27 de ani, însărcinată în cinci luni, îşi acuză fostul şef, comisarul Gheorghe Barbu, că a violat-o de mai multe ori, plasând-o apoi şi şefilor săi din conducerea Poliţiei Olt. Miercuri, Melania Renghea nu a mai suportat ameninţările fostului şef şi l-a înjunghiat chiar în faţa casei acestuia. Cei doi poliţişti sunt internaţi, în stare stabilă, la spitalul din Slatina. DIICOT Craiova a declanşat o anchetă de amploare pentru a stabili dacă acuzaţiile poliţistei se adeveresc.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net