Aproximativ 50 de ofiţeri de la Crimă Organizată şi poliţişti de la Serviciul de Intervenţie Rapidă au participat la mai multe percheziţii domiciliare la Strehaia, judeţul Mehedinţi, fiind vizate trei persoane suspectate într-un dosar de evaziune fiscală.


În timpul percheziţiilor făcute la unul dintre palatele rromilor au avut loc incidente, rudele celor trei persoane vizate de anchetă atacându-i cu pietre pe jurnalişti şi pe poliţişti.

În urma descinderilor, cele trei persoane suspectate de evaziune fiscală au fost ridicate de anchetatori, urmând să fie duse la Oradea, unde vor fi audiate de procurorii DIICOT. Cele trei persoane din Strehaia, împreună cu alte două persoane din Oradea, la locuinţele cărora au avut loc de asemenea percheziţii, sunt suspectate că au emis facturi fictive în vederea deducerii TVA, prejudiciul provocat ridicându-se la aproximativ trei milioane de euro. De asemenea, în urma percheziţiilor, anchetatorii au ridicat şi un autoturism de lux care era parcat în faţa unuia dintre palate.

 
 
Loading...