Polițiștii acuzați de viol, arestați pentru 30 de zile

Ultima actualizare:

    Adolescenta nu și-a revenit din șoc (foto: Arhivă)
Adolescenta nu și-a revenit din șoc (foto: Arhivă)

Cei doi polițiști de la Ordine Publică din Călărași, acuzați că au violat o adolescentă de 15 ani de la casa de copii, au fost arestați preventiv vineri seară. Decizia a aparține magistraților Judecătoriei Călărași, însă aceasta poate fi contestată de acuzați.

Adrian Nicușor Șerban și Daniel Florentin Dumitru sunt cei doi polițiști suspectați de abuzarea sexuală a unei fete de 15 ani, care a fugit de la Centrul de Plasament „Sfântul Ștefan” din comuna Perișoru. Oamenii legii au găsit-o într-un parc din Călărași și puteau fi lăudați pentru fapta lor, însă ei au ales ce e mai rău. Sub amenințarea că o vor returna centrului de plasament, polițiștii i-au cerut fetei să întrețină relații sexuale cu ei, pe un câmp situat la circa doi kilometri de oraș.

După ce au siluit-o, cei doi au abandonat-o pe câmp și au fugit. Fata a fost găsită de un cioban, care a dus-o la spital. Medicii au fost cei care au alertat adevărații polițiști și astfel a fost demarată ancheta.  

Dacă vor fi găsiți vinovați, cei doi angajați de la Ordine Publică din Călărași pot sta până la 7 ani după gratii. În plus, nu vor mai putea activa niciodată în Poliție. Deocamdată mai au o șansă, căci decizia Judecătoriei, de arestare preventivă, poate fi contestată de avocatul lor, scrie Mediafax.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net