Poliţiştii au oprit o cununie organizată pe stradă, cu 200 de invitați! Ce amenzi au primit petrecăreții

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click
Foto: Arhivă Click

Poliţiştii au oprit o petrecere privată organizată pe o stradă din municipiul Constanţa cu prilejul cununiei religioase a unei tinere de 19 ani. Participanţii la petrecere, în număr mare, nu respectau distanţarea fizică, iar organizatorii evenimentului au fost amendaţi cu 1.500 de lei.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, luni, 27 iulie, în jurul orei 17, poliţişti din cadrul Secţiei 2 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe o stradă din municipiul Constanţa era în desfăşurare o petrecere privată, fără a se respecta măsurile de distanţare, prevăzute pe perioada stării de alertă.

Petrecere oprită de polițiști, având în vedere starea de alertă

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiilor 2 şi 4 Poliţiei şi jandarmi ai I.J.J Constanţa. Astfel, au fost identificaţi doi bărbaţi - organizatorii petrecerii cu prilejul cununiei religioase a unei tinere de 19 ani, nepoata acestora. Poliţiştii le-au pus în vedere organizatorilor evenimentului să părăsească zona, întrucât se încalcă măsurile se distanţare impuse pe perioada stării de alertă, fapt pentru care aceştia s-au conformat şi au intrat în locuinţă, iar membrii formaţiei muzicale au părăsit de asemenea zona”, se arată în comunicat.

Sursa citată a menţionat că organizatorii evenimentului au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă, în valoare totală de 1.500 de lei, pentru nerespectarea distanţării fizice între participanţi, iar membrii formaţiei au fost amendaţi cu 600 de lei, pentru tulburarea liniştii locuitorilor din zonă, informează news.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net