Poliţiştii care au intrat în «blocul morţii» de la Timişoara au ajuns la spital

Ultima actualizare:

    O mamă și doi copii au murit după o dezinsecție într-un bloc din TimișoaraInquam Photos / Virgil Simonescu
O mamă și doi copii au murit după o dezinsecție într-un bloc din TimișoaraInquam Photos / Virgil Simonescu

9 polițiști de la Serviciul Criminalistic, respectiv de la Serviciul de Investigații Criminale, au ajuns miercuri la spital, acuzând stări de rău și dureri de cap. Ei au fost printre primii expuși la substanțele otrăvitoare folosite în blocul în care s-a făcut dezinsecţie şi deratizare.

Oamenii legii au fost supuși unor investigații amănunțite timp de mai multe ore, întrucât analizele inițiale au indicat o posibilă toxxicitate hepatică. Poliţiştii au primit tratament și au fost lăsăți să plece acasă, abia înspre seara, în jurul orei 20.00.

Deşi, în blocul cu princina şi-au pierdut viaţa doi copii şi mama unuia dintre ei, polițiștii pun situația pe seama faptului că în mod uzual lucrează cu substanțe periculoase și, în plus, în ultimele zile au muncit foarte mult sub stres. Urmează însă că rezultatele finale ale analizelor să releve dacă au fost sau nu afectați de substanțele extrem de toxice

O echipă a Armatei a intervenit la Timişoara

Armata a declanșat joi o amplă operațiune de cercetare cu echipamente speciale în blocurile în care s-a făcut deratizarea și dezinsecția cu substanțe interzise extrem de toxice. În prezent mai sunt internate 43 de persoane, dintre care 32 copii la spitalul Louis Țurcanu, 8 adulți la Spitalul Județean și alți trei la Spitalul Municipal.

În tot acest timp, patronul firmei care s-a ocupat de dezinsecție și deratizare în blocul de pe stradă Mioriței a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și este acuzat de omor din culpă și trafic de substanțe toxice.

Citeşte şi:

S-a descoperit substanța ucigașă de la Timișoara. Patronul firmei de dezinsecție, reținut

Locatarii unui bloc din Timișoara, evacuați de două ori după ce autoritățile s-au răzgândit!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net