Sâmbătă, la ora 16:08, poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul 112, despre faptul că pe raza comunei Şotrile, sat Rudari, o femeie este decedată în locuinţă. Poliţiştii din Prahova au făcut apel la populaţie pentru găsirea bărbatului suspectat că şi-ar fi ucis concubina cu un topor. Bărbatul a fost prins de polițiști.


UPDATE - Tânărul din Prahova care i-a tăiat gâtul iubitei sale de 17 ani a fost prins de polițiști în apropiere de locuința lui, la aproape 24 de ore după ce au început să-l caute.

Poliţiştii au găsit la adresa indicată cadavrul unei tinere de 17 ani, care prezenta o plagă la nivelul gâtului.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Prahova au declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că tânăra a fost lovită cu un topor, leziunile fiind incompatibile cu viaţa. 

În cauză, a fost sesizat Tribunalul Prahova şi se efectuează cercetarea la faţa locului sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova. În primăvara acestui an a mai rănit-o cu un cuțit, însă Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina, care a considerat că tinerei nu i-a fost pusă viața în pericol.

”Faţă de numitul Marin Laurenţiu, în vârstă de 21 de ani din Şotriile, Plaiul Câmpinei, sunt indicii că ar fi autorul unei infracţiuni de omor, victimă fiind concubina acestuia, o tânără de 17 ani, cu care locuia împreună”, a transmis, duminică, IPJ Prahova.

Totodată, au fost constituite echipe de căutare, împreună cu câini de urmă, la care sunt angrenaţi şi jandarmii,  în vederea depistării persoanei bănuite.

”Persoanele care pot oferi detalii despre persoana căutată, sunt rugate sa apeleze numarul unic de urgenta 112 sau cea mai apropiata unitate de politie”, au mai transmis poliţiştii.

Sâmbătă, la ora 16:08, poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul 112, despre faptul  că pe raza comunei Şotrile, sat Rudari, o femeie este decedată în locuinţă, potrivit news.ro.

Loading...
Citeste tot despre: