Polițiștii s-au autosesizat în cazul profesoarei din Maramureș, care a lovit elevii

Ultima actualizare:

    Oamenii legii s-au sesizat din oficiu și fac cercetări
Oamenii legii s-au sesizat din oficiu și fac cercetări

S-au inflamat spiritele în localitatea Borșa din Maramureș, după imaginile apărute în mediul online cu o profesoară care lovește la clasă mai mulți elevi. Ministrul Educației, Monica Anisie, a solicitat o anchetă și spune că trebuie să avem „toleranță zero” față de astfel de cazuri. Azi, polițiștii s-au sesizat din oficiu și fac cercetări.

Poliția Maramureș a anunțat duminică, 25 octombrie, că polițiștii din Borșa fac cercetări la școala din localitate pentru „rele tratamente aplicate minorului și purtare abuzivă, urmând a se stabili toate împrejurările producerii faptei și dispunerea măsurilor legale care se impun”, anunță Digi24. Cercetările se desfășoară sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus.

Monica Anisie a solicitat încă de ieri Inspectoratului Școlar o anchetă, după ce a aflat de caz pe Facebook. „Astăzi am aflat de pe pagina de Facebook a lui Andy Popescu, dintr-o înregistrare video, că mai mulți elevi de la o școală din localitatea Borșa, județul Maramureș, au fost loviți de o profesoară. Am contactat personal atât inspectorul școlar general, cât și inspectorul școlar general adjunct ai inspectoratului școlar, solicitându-le ca luni dimineață să înceapă o anchetă la respectiva unitate de învățământ, iar la finalul acesteia, să întreprindă toate măsurile necesare impuse de lege.Mă întristează să aflu despre astfel de incidente! Cu toții trebuie să reacționăm ferm și imediat, cu toleranță ZERO la violența în școli”, a scris ministrul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net