Polițistul care l-a trântit pe argeșeanul mort sufocat are un trecut controversat. A fost cercetat de mai multe ori

Ultima actualizare:

    Daniel Drăghici este acum cercetat în stare de arest pentru lovituri cauzatoare de moarteFoto: Poliția Română
Daniel Drăghici este acum cercetat în stare de arest pentru lovituri cauzatoare de moarteFoto: Poliția Română

Daniel Drăghici (21 de ani), poliţistul reţinut duminică (18 aprilie) după ce a trântit un bătran pe asfalt şi l-a ucis, are un trecut controversat, fiind de mai multe ori cercetat până acum.

Bărbatul de 63 de ani din Piteşti care a decedat vineri (16 aprilie), după ce a fost trântit pe asfalt de către poliţistul Daniel Drăghici, a avut o moarte violentă, după cum arată rezultatele preliminarii ale autopsiei. Cauza morții a fost asfixia mecanică. 

Polițistul reținut în acest caz are antecedente. În mai 2018, presa din Argeş şi din ţară, precum şi Poliţia Română l-au prezentat pe tânăr drept un erou, pe când era elev la Şcoala de Poliţie din Câmpina, dupa ce a recuperat peste 20.000 de lei pierduţi de un bătrân prin metoda Accidentul. Numai că în scurt timp s-a dovedit că Drăghici şi-a însuşit o parte din banii bătrânului.

A înapoiat banii de frica unui dosar penal

Daniel Drăghici a devenit principalul suspect în ancheta ce viza dispariţia din banii plătiţi de victimă. L-au dat de gol achiziţiile scumpe făcute la câteva zile după flagrant.Anchetatorii l-au luat la întrebări pe Daniel Drăghici, care fusese de faţă la incident şi au descoperit că acesta îşi însuşise 8.000 de lei, bani din care şi-a luat inclusiv un laptop scump. Surse din cadrul Şcolii de Poliţie "Vasile Lascăr" din Câmpina au dezvăluit în exclusivitate pentru "Adevărul" că în cele din urmă, în toamna lui 2018, Daniel Drăghici a returnat cei 8.000 de lei furaţi de la bătrân.Astfel, cazul s-a rezolvat pe cale amiabilă. Dacă nu ar fi returnat banii, Daniel Drăghici risca dosar penal.

Mutat din vara anului 2020 la IPJ Argeş, la Secţia 4 Poliţie Piteşti, Daniel Drăghici este acum cercetat în stare de arest pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Citește articolul integral pe adevarul.ro

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cea mai veche cafenea buc jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net