Polițistul care a murit în fața ministrului Oprea, îngropat astăzi

Ultima actualizare:
Polițistul a căzut în groapa adâncă de doi metri, săpată de Distrigaz pe Știrbei Vodă
Polițistul a căzut în groapa adâncă de doi metri, săpată de Distrigaz pe Știrbei Vodă

Lacrimi și jale. Prietenii, rudele și chiar și cei care nu l-au cunoscut vreoadată îl plâng pe Bogdan. A plecat dintre noi mult prea repede, la 28 de ani, când Dumnezeu îi făcuse bucuria de a deveni tată. Polițistul care-i deschidea drumul ministrului Gabriel Oprea va fi înmormântat astăzi.

Trupul neînsufleţit al agentului de la Brigada de Poliţie Rutieră, Bogdan Gigină, care şi-a pierdut viaţa, marți seară, într-un tragic accident rutier în centrul Capitalei, a fost depus, ieri, la Biserica Udricani.

Un munte de coroane a ”îmbrăcat” zidurile exterioare ale lăcașului de cult, semn că mulți apropiați de-ai tânărului au venit să-și ia adio de la cel care le-a fost fiu, soț, coleg sau bun prieten.

Trupul neănsuflețit al tânărului polițist a fost depus ieri la Biserica Udricani
Trupul neănsuflețit al tânărului polițist a fost depus ieri la Biserica Udricani

Bogdan va fi condus azi, la ora 12.00, pe ultimul drum și va fi înmormântat la Cimitirul Ghencea Militar, lângă colegul său Gheorghe Ionescu, care a murit pe 21august, după ce a fost lovit intenționat cu mașina de milionarul turc Abdullah Atas.

Bogdan Gigină şi-a pierdut viaţa după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă adâncă de doi metri, pe strada Ştirbei Vodă, din Bucureşti.

Gabriel Oprea este vicepremier și ministru de Interne
Gabriel Oprea este vicepremier și ministru de Interne

Acesta se afla în fruntea coloanei oficiale a vicepremierului Gabriel Oprea.

Gonea ca să-l ducă mai repede pe demnitar acasă, după cum spun martorii de la fața locului, deși afară ploua, era întuneric și vizibilitatea era redusă.

Colegii polițistului spun că pe o așa vreme, când termomentrele indică sub 15 grade Celsius, conducerea Brigăzii Rutiere nu ar fi trebuit să permită ca deschiderea coloanei oficiale să se facă cu motocicleta.

Surse polițienești, spun, însă, că lui Oprea îi place să fie dus prin Capitală cu peste 100 km/h, iar motocicleta este singura care se poate strecura prin trafic ca să-i deschidă calea mai repede. Agenții își pun viața în pericol. Un alt poliţist de la Brigada Rutieră a căzut cu motocicleta în timp ce însoţea coloana oficială a ministrului Internelor, Gabriel Oprea.


    Gabriel Oprea este vicepremier și ministru de Interne
Gabriel Oprea este vicepremier și ministru de Interne

Potrivit unor surse judiciare, accidentul s-a produs în dimineaţa zilei de 21 septembrie, la intersecţia Piaţa Victoriei cu Bd.Vasile Lascăr.

Poliţistul Dorel Moraru, care se afla pe motocicletă în coloană, a fost acroşat de un autoturism condus de o femeie, care a intrat în intersecţie după ce nu a oprit la semnalul "stop" al agentului care dirija circulaţia.

Accidentul nu a fost făcut public, însă date despre el au fost comunicate presei pe surse, în urma decesului subinspectorului Bogdan Gigină.

Moraru a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde nu a rămas internat. Acesta a suferit o entorsă la glezna dreaptă şi o contuzie la pumnul stâng, fiindu-i pusă o atelă la picior, au declarat pentru Mediafax surse medicale.

În urma accidentului, Dorel Moraru a avut nevoie de o lună de concediu medical, iar dosarul de cercetare penală se află la Parchet.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net