„Polițistul glumeț” a scris prima lui carte

Ultima actualizare:

Agentul Marian Godină, de la Poliția Rutieră Brașov, cunoscut în mediul online pentru poveștile sale savuroase despre oameni și fapte, a scris prima lui carte. „Flash-uri din sens opus”, volum în care se descrie pe sine și experiențele prin care a trecut ca agent de poliție, va putea fi cumpărată începând cu 18 februarie.

A dat lovitura de grație! Marian Godină nu s-a mulțumit să scrie pe Facebook sau pe blog despre ceea ce vede în trafic și a decis să treacă la un alt nivel. Agentul a devenit scriitor cu acte-n regulă, odată cu apariția primei sale cărți, „Flash-uri din sens opus”. Godina spune că acest volum nu vă va plictisi, ci vă va crea stări dintre cele mai variate. Iată ce spune polițistul despre lucrarea lui:

„Chiar dacă am avut obstacole din care am înțeles că nu am libertate deplină, nu am fost nici arestat și nici condamnat. Așa că nu am făcut-o pentru reducerea pedepsei. Am făcut-o din pură plăcere și mai ales la îndemnul vostru care apărea în comentariile fiecărei postări. Despre Flash-uri din sens opus vă pot spune că este o carte care vă va trece cu siguranță prin toate stările. Vă va întrista, veți râde cu lacrimi, vă va amuza, veți regreta (nu că ați cumpărat-o), vă va provoca milă, revoltă, veți râde iar. Cu siguranță vă va antrena toți mușchii mimicii.Sunt personajul principal al cărții. Momentul în care m-am născut, examenul de bacalaureat, admiterea la școala de poliție, experiențele din școala de agenți, întâmplările din cariera de polițist, relațiile mele de dragoste, ziua în care am deschis pagina de facebook, precum și cea de-a doua zi în care am închis-o pentru că așa am vrut eu, fără să fiu influențat de careva, toate sunt povestite în stilul cu care v-am obișnuit, alături de alte surprize care îi vor face pe unii să le dispară orice zâmbet de pe față”, explică autorul.

Volumul costă 29 de lei și poate fi comandat aici. „Din respect pentru dumneavoastră, toate cărțile comandate în perioada 12-17 februarie, vor pleca de la editură purtând semnătura mea. Pentru a evita să-mi vedeți semnătura și pe alte materiale, respectați regulile de circulație”, spune, în tonul său inconfundabil, polițistul glumeț din Brașov.

Cartea poate fi precomandată de azi, însă cumpărată abia din 18 februarie
Cartea poate fi precomandată de azi, însă cumpărată abia din 18 februarie

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net