Pentru superstiţioşi, cifra 13 reprezintă un număr care aduce numai ghinion. Nu acelaşi lucru crede şi poliţistul Marian Godină (31 de ani) care şi-a deschis propria sală de fitness, chiar pe data de 13 noiembrie.


Poliţistul Godină tace şi face. Deşi statutul de poliţist nu îi permite agentului să fie administratorul unei firme, iată că, de luni, braşoveanul şi-a deschis o sală de fitness ultramodernă. Deşi investiţia a fost suportată din încasările de pe urma cărţii ”Flash-uri din sens opus”, în acte afacerea aparţine Georgianei Dascălu (23 de ani), logodnica lui Marian. Şi apropo de carte, inclusiv numele sălii de sport este asemănător. Se numeşte Flash Gym şi este afacerea la care Marian a visat încă de mic. ”Ideea a fost a mea. Georgiana iniţial a vrut să îşi deschidă o grădiniţă privată, dar i-am zis că nici unul dintre noi nu ne pricepem la asta. Ei îi plac copiii. Şi mie îmi plac, dar nu m-aş pricepe”, povesteşte Marian Godină. 

Sala de fitness a poliţistului are şi ea o poveste interesantă. În aceeaşi clădire a făcut Marian sport câţiva ani buni, pe vremea când încă mai locuia în cartierul în care a copilărit. ”Eu am stat aici, în blocul de vis-a-vis, la etajul opt, chiar sub ochii mei s-a contruit clădirea asta când eram copil. Mă jucam prin şanţuri pe aici. Şi aici a fost o sală, dar la parter, nu la etajul 1, la care veneam pentru că era aproape. Am căutat pe internet şi am văzut anunţul cu spaţiul de închiriat. După aia am căutat aparate, să văd cam cât costă, am sunat să văd dacă mai e valabil anunţul şi s-au potrivit aşa toate”, ne-a povestit poliţistul braşovean.

Munca cea mai grea a început după ce Marian a bătut palma pentru închirierea spaţiului. El se ocupa de amenajarea sălii, în timp ce Georgiana a fost delegată să pună la punct toate actele. “E foarte multă birocraţie. Două luni mi-au trebuit ca să mă ocup de acte. A fost mult de alergat”, ne-a spus Georgiana. În timpul ăsta, Marian s-a specializat în materie de construcţii. “Am învăţat încet, încet. Am dat cu lavabilă, am vopsit pe jos. Pardoseala am vopsit-o o dată, am adus aparatele şi am distrus-o, aşa că a trebuit să vopsesc iar, după ce am montat aparatele. Când eram liber de la serviciu, veneam aici. Am mai stat şi noaptea”, povesteşte Marian, care a fost ajutat de viitorul socru.

7-act-2-8956151.jpg

marian godina, politist, sala fitness, logodnica, nunta
Godină este client la propria lui sală de sport şi a plătit un abonament de 90 de lei pe lună. Elevii şi studenţii plătesc 75 de lei

Agentul de la Rutieră spune că nu şi-a făcut un calcul total al investiţiei, dar este sigur că a băgat mai mulţi bani în sală decât a estimat iniţial. Odată terminate lucrările, Marian şi Georgiana au dat drumul afacerii. Primul client venit a fost un coleg, tot poliţist. “I-am dat o carte, am zis că dau 50 de cărţi primilor 50 de clienţi care îşi fac abonament”, precizează Marian.

Click! spune

Marian Godină a devenit celebru după ce, pe pagina sa de Facebook, a povestit cum a fost certat de şefi şi chiar ameninţat cu demisia pentru că a avut “tupeul” de a trage pe dreapta o maşină în care se afla un consilier PSD şi i-a suspendat carnetul şoferului său. După acest caz, poliţistul de la Rutieră a continuat seria dezvăluirilor din mediul poliţienesc şi a scris o carte despre întâmplările inedite din trafic.

Îşi fac planuri de nuntă

7-act-3-891555.jpg

marian godina, politist, sala fitness, logodnica, nunta
Marian şi Georgiana sunt împreună de un an

Marian şi Georgiana s-au cunoscut în vara anului trecut. Tânăra de 23 de ani nu ştia prea multe despre celebrul poliţist. ”Tata şi Marian au fost colegi, dar nu s-au cunoscut niciodată la serviciu. Când a ieşit tata la pensie a făcut o postare foarte drăguţă despre el. Şi atunci am început să interacţionăm. Prin tata ştiam că a fost un scandal în poliţie în care a fost implicat un agent, dar nu ştiam despre cine era vorba. Nu intrasem niciodată pe pagina lui de Facebook”, îşi aminteşte Georgiana.

 
 
Loading...